Million Dollar Homepage 2 je Pixelotto

Alex TewWeb, ktorý toľkí ľudia bez fantázie tupo okopírovali *Million Dollar Homepage* v očakávaní podobného úspechu. Predávanie štvorčekov na webovej stránke. Alex Tew vymyslel niečo ako „druhú“ verziu a *druhý milión dolárov* bude vylosovaný v lotérií *Pixelotto* spomedzi tých, ktorí na nakúpené štvorčeky kliknú. Čiže môžeš to byť aj ty.
Viac Pixelotto.com
Ako hodnotím inovatívnosť? No, je to o kus horšie ako prvá verzia ale práve tá časť spojená s lotériou tomu prináša niečo ako „poďte sem aj vy znechutení klonmi“. Pre možných plagiátorov myšlienky musím uviesť, že poriadanie lotérii podlieha štátnej kontrole (pokiaľ sa nemýlim a pokiaľ ma neopravíte).

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. faster píše:

    No, idem omrknut. Veru, tych „forkov“ od Million Dollar Homepage je naozaj dost. Najhorsie vsak je, ze vzdy na tom niekto zarobi.
    Btw, aj ja (ak sa nemylim) si myslim, ze loteria podlieha nejakej kontrole zo strany statu.

  2. Bystro píše:

    Faster: „Najhorsie vsak je, ze vzdy na tom niekto zarobi.“ ?? Vidim dobre? To je najhorsie? Vidim ze socialisticke zmyslanie sa prenasa z nasich otcov aj na mladych ludi :( Je mi to dost luto…

  3. Bystro píše:

    Hm, uz mi to doslo Faster, ty si mal na mysli klony Million Dollar Homepage. No aj tak je pristup „Ak niekto zarobi, je to zle“ pre mna dost sokujuci.

  4. rony píše:

    [2][3] skor nechapem tvoje poburenie… a kludne mi nadavaj do komunistov a socialistickeho zmyslania ;-)
    je zarabanie a „zarabanie“. iste, kazdy blbec strojcom svojho stastia a ked da plagiatorovi, tak je to len obraz jeho hluposti. no zaoberajme sa napriklad kriteriom inovativnosti.
    ak prveho autora nigerijskeho listu napadla metoda ako pumpnut ludi o peniaze, tak ma moj obdiv. a vsetci dalsi su len plagiatori.
    preto tvoje logicke kotrmelce smerujuc k onalepkovaniu socializmom su ubohou zasterkou za nieco, co tu povedane nebolo ale mohlo byt v zaujem sirsieho pochopenia kontextu. alebo ak si prestrelil a frkas len tak bez rozmyslania na ludi nalepky, tak mozes to zobrat kludne naspat, bude to prejav toho, ze ti dochadza ;-)
    rozumieme si?

  5. Bystro píše:

    Nereagoval som na tvoj prispevok Rony, ale na Fasterov komentar. Faster: „Najhorsie vsak je, ze vzdy na tom niekto zarobi.“ … to je dost typicky pristup pre ludi z postkomunistickych krajin, ved predsa, ak je niekto sikovny a zarobi, treba mu zavidiet a nadavat na neho, vsak?
    Otazka co je plagiatorstvo, a co je inspirovanie, a aka je miera inovativnosti, je na dlhsiu osobnu diskusiu, nie na pismenkovanie cez internet.

  6. rony píše:

    [5] tvoja reakcia je vsak prikladom skratkoviteho jednania. reagujes na jednoduche podnety a smahom oznacujes ich autora z pohnutok, ktore bez kontextu nedokazes posudit. ak mam byt uprimny, prave taketo reakcie povazujem za komunisticke :-)
    co je to za inspiraciu ak len na slovensku by sa naslo 20 dalsich „milionovych“ stranok? mne to pripomina len odlisny sposob ako nahadzovat udicky a cakanie, kto sa chyti.

  7. Yanui píše:

    Kua, je silvester a pred chvilou mi prisiel spam od slovenskeho plagiatora – ze vraj milionpixelov… Nastve! :-(