GooSync už nevyžaduje heslo k Google účtu

Pred časom som písal o „podarenom GooSync“:https://spravodaj.madaj.net/view.php/2006/11-goosync-synchronizacia-s-gcal (synchronizácia medzi mobilným zariadením a Google kalendárom). Viacerých napadlo, že vyžadovanie účtu (konto, heslo) k fungovaniu tejto aplikácie je logické ale často nebezpečné. Uberá to na spokojnosti. Mne to extrémne nevadí ale problém si uvedomuje Google a v závese aj GooSync. Proste na prihlasovanie sa už využíva služba Google pre takéto prípady. GooSync si overí konto a heslo cez prostredníka a tým je samotný Google. Nemusíte mať teda obavy, že niekto má Vaše konto s heslom.

We have received overwhelming feedback in regards to the service and the new features that many of you would like to see in future releases. A number of these features have already been added and you have been enjoying them for some time now. In case you missed the last release notes we recently added:
* Google authentication proxy, bypassing the need to disclose your Google login details
* Recurring event support.
*Non-disclosure authentication* (recommended) – You do not need to provide GooSync with your Google Calendar login details. Using this method you setup your Google account to allow GooSync.com to access your calendar data on your behalf. No login data is stored by GooSync and this access can be revoked at anytime by yourself from your Google Accounts page.

Takže Vaše *Windows Mobile* prístroje Hewlett-Packard IPAQ, Acer, Asus, Fujitsu-Siemens, Sony, MIO, Toshiba, Motorola či dokonca Nokia nezostanú bez neustáleho nárastu aplikačnej sily. Okrem GPS systémov ako i-Go, TomTom, Navigon, okrem systémov riadenia času ako Agenda Fusion, hier ako Age Of Empire či Need for Speed sú tu teda aj rozhrania uľahčujúce výmenu dát.
Zabudnite na laptop a notebook :-)
Písané 4.1.2007

Môže sa Vám ešte páčiť...