Motorola Motofone F3 – lacný a pekný mobil

Poznám ľudí, čo majú prestarnuté mobily pretože nimi nanajvýš telefonujú. Nekúpia si nový a keby aj chceli, tak im nové nevyhovujú. Majú pocit, že terajšie mobily toho vedia priveľa a preto sú drahé. Mimochodom, voľakedy zaplatili za telefón tú istú sumu akú stoja aj tieto nové. Iba im vadí pocit, že „platia“ za nepotrebné funkcie a predpokladajú (zrejme v evian opojení), že bez nich by bol telefón lacnejší. Ale nechajme toho.
motofoneMotorola slávi úspech so žiletkoidnými telefónmi – a popravde mi to už lezie krkom pretože kašle na WM sériu. Posledným sa javí nízkonákladový mobil Motorola Motofone F3. Zaujímavé je, že predávať sa bude „hocikde“ za konečnú nedotovanú cenu pod 1500 korún.
Naviac sa doslova propaguje ako mobil pre tých, čo telefonujú a smskujú (a nič viac). Takže: predaj začne 8. marca a ja si možno kvôli O2 SIMke tento telefón kúpim.
Ibaže by ste mi niekto darovali funkčný mobil. Značka nerozhoduje.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Samušo píše:

    Ten mobil vyzerá výborne, skvelý nápad.
    Nokiu 5110 nechceš? Baterka vydrží možno aj dva dni :)

  2. bolek píše:

    a moje stare enemtecko nexes? Baterka sice nevydrzi nic ale zato sa s nim dobre rozbijaju orechy;-)

  3. bolek píše:

    btw mohol si tam spomenut aj ten display, co je ako stare bulharske kalkulacky;-)

  4. Jiří Bureš píše:

    To bolek> Na fotkách ale vypadá perfektně čitelný a navím má mít malou spotřebu. Pro spoustu lidí ideální stav. K čemu mít miliony barev, když na slunci stejně nic nepřečtu?