Hľadáme ľudí pre nový mediálny projekt WEBAYEH TV

Subjekt vstupujúci na český a slovenský audiovizuálny trh pripravuje celoplošné multimediálne vysielanie a týmto chce obsadiť pozíciu hlásateľka/redaktor

1. apríl 2007 Čitatelia Spravodaja zrejme nie sú cieľovou skupinou pre takéto ponuky a preto priamo nezareagoval nikto. Možno je to nedeľou a nedostatkom príležitostí vojsť sem z Google ;-)

EMO GIRL
Požadujeme:
* záujem a všeobecné znalosti súčasného hudobného, politického a kultúrneho sveta,
* dobrý hlasový prejav.
* AJ – aspoň pasívne,
* ukončené stredoškolské vzdelanie v dobe nástupu,
* dobré komunikačné schopnosti,
* chuť učiť sa nové veci,
* predchádzajúca prax nie je podmienkou.
Ponúkame:
* možnosť profesionálneho rastu,
* práca na atraktívnych podujatiach, koncertoch, plesoch, rozhovory a moderovanie prestížnych relácii,
* zaujímavá a jedinečná práca v mladom kolektíve.
Nástup: možný ihneď
Miesto pracoviska: Brno, Bratislava
Pokiaľ vás tento inzerát zaujal a spĺňate naše požiadavky, pošlite svoj životopis na adresu *rony* zavináč *bloguje* bodka *cz*, fotografia, prezentácia alebo ukážka prejavu je vítaná.
Vybrané kandidátky budeme kontaktovať.
*WEBAYEH MEDIA ENTERPRISES* je novozaložená spoločnosť, ktorá má zastrešiť spoločnosti tvoriace novovznikajúce projekty a následne ďalšie spoločnosti v mediálnej oblasti, ktoré by mali byť súčasťou budúceho mediálneho domu. Spoločnosť pomáha transakciu financovať a zároveň poskytuje garanciu pre zabezpečenie vysielania a plnú podporu v oblasti odbornej a manažérskej.
WEBAYEH MEDIA ENTERPRISES podporuje celosvetové turné „Über’s Ende der Welt“ kapely *TOKIO HOTEL,* rozvíja sieť predajní *EMO FASHION STORE*, produkuje CD novozámockej *hip hop* hviezdy Schupzz a podobne.
Na slovenskom trhu sa prezentuje najnavštevovanejšími internetovými projektami svojho druhu.

1. apríl 2007 Čitatelia Spravodaja zrejme nie sú cieľovou skupinou pre takéto ponuky a preto priamo nezareagoval nikto. Možno je to nedeľou a nedostatkom príležitostí vojsť sem z Google ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...