Jagg.cz – predané!

Posledné chvíle boli v aukcií domény Jagg.cz využité na posledné prihadzovanie. Po prečistení záujemcov sa v histórii prihodení ocitli iba deň zahájenia a deň ukončenia aukcie.
Súboj medzi sebou zviedli prihadzovaním stokorún pragueguy a nakoneclakomec. Pol hodiny pred koncom bola cena 21 502,00 prihodením od pragueguy. Štvrťhodinku pred koncom dorazil bezouska a vrhol to na 25000 a okamžite ho prečíslil pragueguy, bezouska sa nedal ale pragueguy opäť zastovkoval na 25350 desať minút pre koncom dražby.
V posledných sekundách prihodil getjagg, okamžite pragueguy ale getjagg skončil na 33100 po kľudných 5 minútach a tým zatial vytrel kocúra hlavne pragueguy a asi aj bezouska. Uvidíme ako to dopadne po návrate tangera, zrejme si bude chcieť overiť hodnovernosť getjagg pričom eminentný záujem pragueguy bol viac ako viditeľný.
Aukcia jagg.cz

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. dusoft píše:

    bublina.
    otazka je, ci web, ktory momentalne nezaraba a ma toolbar pagerank 0 (pochybne meritko), ma taku hodnotu? ano, viem, mozno kvoli komunite (akokolvek ju mozeme povazovat za pochybnu). a ano, viem, hodnotu urcuje trh (ale jeho akteri mozu mat nadmerne ocakavania a teda sa mylit, ako sa to uz viackrat stalo).

  2. dusoft píše:

    metodika a technika zberu dat je samozrejme pochybna. ak sa to naozaj robilo len na uzivateloch sme.sk, tak to je potom priamo zavadzanie.

  3. dusoft píše:

    sorry, ten komentar #2 patri k clanku o 62% blogoch

  4. rony píše:

    [1] v kazdom pripade to realne zarobilo 30 klackov :-)

  5. rony píše:

    majiteľom služby sa stalo Internet Info (inak aj lupa.cz) viď. „marigold“:http://www.marigold.cz/item/jagg-prodan-za-33100-kc
    Takze uzivatel getjagg vystupoval za Internet Info, pricom ho ziskali naozaj v poslednych sekundach aukcie.

  6. dusoft píše:

    zaujimavy vyvoj. verim, ze i-info dokaze web+uzivatelov vyuzit.

  7. Piki píše:

    Mne sa nezdá 30k za tú návštevnosť a užívateľskú základňu veľa. Koľko je to: 1/2 mesačného nákladu na plat kodéra a 14 dní čakania na zaindexovanie by stálo rovnako. A ten problém s Googlom sa ukázala byť pre mňa nepochopiteľná chyba Tangea so súborom robot.txt

  8. Jaro píše:

    Či je web v Google alebo nie je podľa mňa u jagg.cz úplne jedno. Jeho potenciál je niekde úplne inde ako v návštevníkoch z vyhľadávačov.
    Tiež si myslím, že web sa predal pomerne lacno. Ale cena je v tomto prípade relatívny pojem. Ak web nemám záujem ďalej rozvíjať tak je pre mňa jeho cena nulová. Ak do neho chcem investovať čas a peniaze a vidím v ňom potenciál, tak má pre mňa určitú cenu.