IKEA zmenila design a stratila orientáciu

V súčasnom webe (stránky vyrobené nedávno) som si už zvykol na „drobkovú“ navigáciu (hej, tú ktorú mi wellmajstri vysmiali, keď ju počuli z mojich úst pred pár rokmi). Vyhovoval mi design stránok IKEA, aj keď občas stránka premýšľala za mňa a obtiažnejšie som si zobrazil jednoduchý zoznam výrobkov a v kuse ma chcel navigovať k nejakým „riešeniam“.
Stránka IKEA má nový design a zmizla „drobková“ navigácia. Občas hľadám konkrétne výrobky aj tak, že zadám názov toho, čo poznám, potom v prehliadači začnem písať „komoda“ a zobrazím prvú nájdenú komodu. Potom kliknem v drobkovej navigácii na „komody“ a mám komody v IKEA.
Teraz mám prd. A to som si myslel, že väčšina nových stránok už drobkovú navigáciu berie ako samozrejmosť. A tak som sa presvedčil, že som sa stal závislým na tejto navigácii.

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. pete píše:

    podla mna je stranka velmi dobra ma ovela viac informacii
    ako doteraz aj co sa tyka obrazov je to lepsie……..
    hold vzdy musi byt niekdo kto vsetko okasle lebo sa sam nevie zorientovat….. ikea robila stranka pre ludi zbehlych v nete….. asi autor neni……..

  2. rony píše:

    [1] povedal som, ze je stranka IKEA zla? preco citas v clanku to, co v nom nie je?

  3. rony píše:

    no pete, kde si? tak aspon napis, AHA, nevedel som, ze to takto myslis.
    alebo si jeden z tych, co pridu, splechnu nejaku vetu a idu do prdele?

  4. mao píše:

    to je v ****, ked autor clanku caka aby mu nahodny okoloiduci este aj odpovedal, ked to vyslovne neznacil ze sa nevrati :)))

  5. rony píše:

    [4] tak naco sem do tej iste **** vypisuje *********? nech drzi hubu a ide si pindat niekam, kde je na to niekto aj zvedavy, trebars matke a fotrovi nizke vreckove.

  6. mao píše:

    poznas pojem KOMENTAR ?

  7. rony píše:

    [6] nerob zo mna debila. toto je moja stranka a tu uz robim debilov z ostatnych ja