Telefón Mivvy na dve SIM karty

O dvojsimkovom telefóne sníva kdekto (okrem mňa – môj pokus byť O2rangový nevyšiel). Preto dávam do pozornosti telefón Mivvy, do ktorého tie dve SIM napcháte. Stojí hlboko pod 10 tisíc, dobre vyzerá a môžete si ho okamžite kúpiť. Viac recenzia.
Nechce sa Vám čítať? USB (Mass Storage – chová sa ako USB „kľúč“), 1megapixel foťák, skladačka, microSD karty, vzhľad tak trochu RAZR (klávesnica) a tak trochu hranatá Nokia, na OBE vložené SIM sa dá rovno volať – žiadne prepínanie!!!, miniUSB konektor, nemá BT, infra a podobné vychytralosti. Suma somárom: vhodné pre všetkých, čo vláčia dva mobily a chcú mať jeden relatívne malý a s telefónom hlavne telefonujú.
Mivvy je česká firma a dokonca sa chystá predávať „české“ UMPC (mám podozrenie, že ide ale o OEM výrobu z Ázie).

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. alian píše:

    super tip aj ked ja to vidim na dve kategorie ludi – ti co potrebuju fony oddelene lebo vsade oba neberu a ti, co dva maju – lebo na ne maju… z pohladu ceny je to silne zaujimavy produkt. mozno by mi len modry zub chybal
    ale viac ma potesilo to UMPC, musim zistit nieco viac, pohravam sa z myslienkou ze nieco podobne by sa mi celkom hodilo :)

  2. Hujer píše:

    No to české UMPC vypadá slibně (magazin.softimage.cz/velka-recenze-a-testy-ceskeho-umpc-mivvy-um400/), ale i tak nevím nevím jestli bych do toho šel?

  3. dusoft píše:

    poznam plno ludi, ktori musia nosit dva telefony- pracovny a sukromny. urcite uvitaju takyto mix.

  4. rony píše:

    [1] ti druhi podla mna nosenie dvoch povazuju za otravu :) teda aspon si tak myslim.
    [2] 30 tisic je pre mna cena, kedy CHCEM tu masinu vopred drzat v ruke a to teraz nie je vobec mozne, co je skoda. Naviac nieco ako doveryhodna recenzia je nieco, co este neexistuje :)
    [2] presne tak – ja to nie som, no su tusim medzi nami ludia, co maju povinne z prace nutnost byt neustale dostupni ale zaroven musia telefonovat sukromne zo svojho. No a chaotici, co maju spocitane naklady a kombinuju volania a prijem podla toho aky operator ma ake ceny :) pre nich je prave cena toho telefonu tiez velmi zaujimava :)