Oldtimer cars

Chevrolet CamaroDnešný deň v Chevrolete Camaro Prva fotka stoji za zverejnenie. :)


Trochu paródie:
Reakcia D.:
uvital by som, keby sme sa konecne aspon dnes mohli vyhnut pouzivaniu takychto automobilov na nasich cestach. standardy a normy su tak univerzalne, ze akekolvek jazdenie tymito autami by malo byt na strane policie (opera mini, safari whatever, emulatory a pod.), nie na strane majitela.
taketo jazdenie je cestou do pekla zadymenej prirody, staci si spomenut na parne stroje, olovnaty benzin. Pritom by stacilo vytvorit auto, ktore si palivo bude vyrabat samo, bude cele gumene a prisposobi sa nasim nosom tym, ze nebude mat motor a ked nedokaze vyjst hore kopcom, ekologicky sa samo znici.
znepokojene sledujem, ako aj zaryti automobilisti podporuju Chevrolet Camaro v jeho specifickej podobe. toje ozaj velkym krokom spat, nie vpred.
Reakcia S.:
Suhlasim s dusoftom, zvlast ak citam, ze „… ako vodic vidim rozdiel medzi malym autom a velkym Camaro“ – sorry, ale pre taku firemnu Skodovku to nemusi vodic vobec rozlisovat. firemna Skodovka to riesi priamo v sebe, ako sa prisposobi malemu penisu – firemnu Skodovku je totiz mozne prevadzkovat na X roznych cestach s rozlicne velkymi kamenmi. Firemna Skodovka na tychto cestach (a nemam na mysli Superb, Skoda 100 alebo Favorita) nikdy neziada „hej, vodic, prisposob jazdu mojmu stavu, ja sa ti prisposobim a rozpadnem sa blahom len pre teba“… Vid. Skoda pre cesty.
Viem, viem, pises, ze „ak je to jedno auto vizualne prezentovane s prihlianutim na to, kde je prezentovane, tak ho nemozno kritizovat ale vitat“ – to je mi uplne jasne, ale aj tak mi tebou popisovane snahy pripadaju ako rozmyslanie gulami (vlastne neskonalou laskou ku Camaro) a nie rozumom.
Citas vobec co pisem? Asi nie, ze? Pisal som, ze nemam na mysli Skoda 100 ale Skoda Favorit.
Reakcia J.:
Neviem, co je na dymeni Chevroletu Camaro, take uzasne. Auto, ktore v SR nema nikto legalne, maximalne tak tzv. sedy dovoz. Cudujem sa, ze ma pre niekoho zmysel prisposobovat cokolvek v SR pre par nadsencov.
A chudak rony iba napisal o aute Chevrolet Camaro, odfotil ho a nenapisal nic kontroverzne, co by malo vytvorit priestor polemiku. :-)
Mimochodom, tato udalost, ktoru dokumentuje fotografia sa skutocne stala, dnes medzi 14.30 az 16.00, fotografia je autenticka.
Priznávam, že súvislosti som si popriohýbal, zveličil, zamlčal, prekrútil a hlavne nepochopil takže nemám právo zneužívať takéto nezmyselné prirovnania. Zmyslom bolo iba premietnuť vývoj od nevinnej informácie po čisto osobný „guľatý“ útok :-)
Ďakujem :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Kelso píše:

    Tak, k teme len tolko ze: taketo raz budem mat ;-)
    Co sa tyka toho imaginarneho auta, co si ma vediet samo vyrabat palivo… Kazdemu je asi aj tak jasne, ze dokym bude ropa, bude sa robit bezin a bude sa na nom dobre zarabat. Rovnako ako ked si polozime otazku, preco su cigarety a alkohol legalnou drogou. Zijeme to ale v strasnom svete ;-)

  2. rony píše:

    [1] to len snivas alebo uz iba prekonavas dovozne formality? :-)
    to nie je auto, ktorym behas denne. Potrebuje garaz, kopec casu, nejake peniaze :-)
    Obcas mam nutkanie na to sa este viac zamerat, no radsej sa treba krotit :-) i ked vidiet Ford Mustang, to tebou zamava :-)