Iphone Killer – LG KF700 naživo

Dnes mi doručili telefón, ktorý bude pravdepodobne propagovaný ako Iphone Killer. Je to LG KF700. Keďže som sa večer zúčastnil premietania filmu Wall-E, nemal som moc času ho podrobne preskúmať avšak názor naň už mám. Ten sprostredkujem v nasledujúcich dňoch nakoľko mi tento telefón bol poskytnutý na dostatočnú dobu k tomu, aby som ho dokázal podložiť aj z pohľadu majiteľa Iphone ale dozviete sa zrejme nielen to. Nechcem zverejňovať žiadne tabuľky s porovnaním čo, ktorý telefón má a ten druhý nie. Viacej dám na pocity a praktické postrehy.
Začnem teda záverom: KF700 nie je nutné označovať ako Iphone Killer pretože tieto dva telefóny sa príliš porovnávať nedajú. KF700 a iPhone sú totiž v mnohých ohľadoch od seba dosť ďaleko. Z pohľadu marketingových postupov pri jeho propagácii je to však irelevantné :-)
Kým sa rozhýbem ja, tak videorecenziu spáchal Braňo Rác. Zo štúdijných dôvodov si ju pozriem ale inak sa vyhýbam vyhľadávaniu iných článkov o tomto telefóne (aby som nebol zaťažený cudzími názormi).
Telefón mi poskytla PR agentúra zastupujúca spoločnosť LG na Slovensku a nie som nijako zaviazaný na pozitívnom „vyznení“ toho, čo o telefóne nabudúce napíšem.

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. dusoft píše:

    mam viewty (uz druhy, prvemu odisiel komplet touch screen), asi vedia preco tam dali klavesnicu fyzicku pri tych smejdovych produktoch…
    ako ma tento telefon riesene pouzivanie aplikacii (java) na internete (napr. IM a pod.)? Viewty je totiz natolko blby, ze po kazdych par sekundach vyzaduje potvrdenie spojenie a tym padom robi akekolvek pouzivanie internetovych aplikacii nemoznym. to nie je bug, ale feature – tvrdia LG inzinieri (emailom).

  2. rony píše:

    [1] javovym app sa budem mierne povedane vyhybat :-) dovody ozrejmim ale odomna sa neda cakat, ze sa donutim vratit sa k mobilnej jave. a to ani zo studijnych dovodov :-)

  3. otty píše:

    [2] ale aspoň Operu mini a Gmail aplikácie v jave by si mohol prevetrať?

  4. rony píše:

    [3] prehliadac to uz ma, gmail ucet cez vstavaneho klienta ma.

  5. emmacore píše:

    Ja uvazujem nad tymito: Sony Ericsson Xperia X1, Samsung i900 Omnia, pripadne nieco z novych HTC. Teraz sa vsak idem natahovat so servisom HTC – nechcu mi v zaruke opravit prasknuty kryt displeja na Touchi. Pokazeny reproduktor v sluchadle opravili bez problemov, aj novsi firmware, dufam, nahrali.