Brácho

Konečne som sa večer dostal domov. Sadám k počítaču a snažím sa zabudnúť na ešte čerstvú scénu spred pár minút. Fuj, musím použiť ICQ. Naskakujú mi žlté obálky. Štve ma to.
Píšem hromadnú správu: Nepoužívajte ZLY protokol ICQ! Dajte si Mirandu.
Hm. Už včera som im to písal. Mrchy. Stále sú na ICQ. Hlúpi sú všetci. Nič im nepomôže. Nič sa mi nechce. Pred týždňom som prešiel na Operu a chcel som dať všetkým „modroéčkarom“ u nás ju ukázať. Zaostalé myslenie.
Púšťam si fiftisenta do reprákov. Musím sa nejako odreagovať! Tak nech ma už nesere ten nervózny sused búchaním do steny. Pridávam hlasitosť, nech ho klepne.
Na eskaniku je voľná doména!!! Čo s tým? Taká istá existuje ako bodkakom. Sláva! Podarilo sa mi to. Budem doménovým špekulantom? Klopem po ICQ kamošovi, nech mi ju regne. Vraj zamailuje svojmu hostingu, nech ju zaregistrujú.
Okamžite maľujem webové stránky. Som predsa webdizajnér. Bude to VEĽKÉ. Také šťastie aké mám. Neuveriteľné.
Skoro som v tom vytržení odpojil sosanie z inetu. Fú… Šťastie.
Posraté ajsikjú – stále na ňom všetci visia. Vážne musím čosi proti nemu napísať. Hľadám na inete. Suppprr text. Nemusím nič písať. Dám to na web a fakt im treba vedieť akí hlupáci sú. Najmä tí intelektuálni potrati na vybrali.sme.sk, čo neustále hlasujú za tie sprostosti, ktorým nejde rozumieť. Píšem msg na fórum o webdizajne. Kukám, že mod je online. Písnem mu msg. Help kámo, newiesh sprawyt Flash? Jukni na web, kreslí mi to malé ikonky. Dik bracho za pomoc. Napis mi na zhulenyweb zasprtnik azet. Cakam. Zdarec.
Vyvenčil som kobru. Pozeram azet. Nic neodpovedal smrad, pise, ze mam hladat. Co som ja? Tak mudry ako on? Nie kamo.
Budem mať exkluzívnu doménu!!! Už som to kámošom pastol 30krát do ICQ nech vidia moje šťastie!
Som na webtrhu, asi založím webtrh na Slovensku. Budem mať vlastnú burzu domén.
Ponúkam tú doménu za ťažké prachy. Chú do bude prda, keď dorazím do školy vlastným fárom jak ten vylízaný banan! Lamer.
Radšej ponúknem tú doménu do každej sekcie na webtrhu, musím to streliť! Dvadsať kópii inzerátu spravím razdva. Hm, nejaký závistlivý smrad mi píše, že som tapetársky spamer. Blbec, čo je neschopný a závidí mi takú doménu!
Doliezla matka, že čo vykrikujem sám v detskej. Nechápe ako to funguje, keď človek podniká na internete! Ako minulý rok, keď mi smradi cenzorskí mazali moje články o Algoco. Preto mi hovno došlo, žiadne prachy.
Spomenul som si. Musím používať SEO. Konečne mi odpísali na fóre, kde nájdem zoznam stránok, kam sa postujú články. Linkuj.cz mi po desiatom pridanom článku zobrazilo nejakú chybu. Fak. Lameri.
Foter zasa exhibuje. Zavíril si noťák. Kecia čosi o tom, že z môjho kompíku mu došla správa, že ak chce vidieť akési porno, tak má kliknúť yes. Vraj chcel vidieť, čo vyvádzam zavretý v detskej. Hlupák. Stále melie čosi o učení aby som po škole mohol ísť na poriadnu výšku. Načo také sprosté formality, keď nakúpim domény a budem v plnke aj bez školy?
Je tu nejaká tma. Aj sused už je ticho. Len foter doliezol celý zelený, že nám zvonili zelení. Nič som nepočul. Vraj kvôli hudbe. Komunistickí smradi. Chcú mi zakázať počúvať hiphop. Checht. Nevedia, že mám za monitorom skryté peny na tagovačky. Neschopná lúza.
O doménu majú záujem. Ževraj mi poslal mejla.
To čo?! Lakomý úlisák. Ponúkol mi tri stovky. To čo?! Sranduje? Že to nemá žiadnu hodnotu a splietal čosi o beklinkoch a trafiku. Ať mu zdechne kočka, čehúňovi.
Bude zo mňa doménový špekulant. Popri webdizajne a SEO konzultáciach prevalcujem Slovensko. Ešte musím zistiť, čo je to to DNS a prečo má byť dvojmo.

Môže sa Vám ešte páčiť...

20 komentárov

  1. depi píše:

    Vystihol si to perfektne.
    Mal by si napisat ibuuk, urobit si webku a zacat podnikat, sak nech vida spoluzaci aky si ty macher, ta ne? :D

  2. Anonym píše:

    rony, kto ťa dnes vytočil? toto nemohlo vzniknúť inak ako prvoplánovo po vnútornom výbuchu :)

  3. otty píše:

    rony, kto ťa dnes vytočil? toto nemohlo vzniknúť inak ako prvoplánovo po vnútornom výbuchu :)

  4. rony píše:

    [3] neuveris ale nikto :-) to je pokus o literarnu formu :-) samozrejme ako je u mna zvykom bez redakcnej a jazykovej upravy :-)

  5. matushiq píše:

    sranda :_))

  6. Pavel Linkesch píše:

    Smutna pravda dneska.

  7. mekelle píše:

    trosku mi to pripomina znovu blogujuceho Laca a jeho „Víš kámo…“ U teba mi tento styl az tak velmi nesedi. Inak si sa celkom trafil:)

  8. tybi píše:

    Vynechal si časť o tom, ako anonymne komentujem na blogoch a fórach, kde ma vyfakovali. Nech ich poriadne naser.em. :))) Perfektný článok…

  9. dusoft píše:

    to je podarene :-) pobavilo.

  10. k0rnel píše:

    krasne :)

  11. XThom píše:

    Krásna poviedka :-)

  12. Kozo píše:

    chvilu som cumel do citacky „jako pako“, lebo mi to koncilo po druhom odstavci a nesedelo mi to. Az po otvoreni celeho mi doslo. Pekne pekne …. :-{))

  13. sloper píše:

    Prava sranda by zacala, az by sa aj ukazovalo prstom ;-)

  14. eMDi píše:

    rony, 100 bodov! Jou! r35p3c7! :D

  15. Niesom píše:

    Respekt rony! Chcel som napísať v podobnom slangu aj túto svoju reakciu, ale po prvej trápnej vete, ktorá ma napadla, som to vzdal. :-) Na toto proste treba mať črevo. A ja si pýtam ďalšie pokračovanie!

  16. Pišišvor píše:

    Ešte zabudol napísať, že je všade prvý – nie ako tie ostatné lamy. ;-)

  17. sMad píše:

    Kul, bracho!

  18. Ja píše:

    Ludia asi nemajú čo robit ked taketo veci píšu…trapne

  19. rony píše:

    [18] trapne by bolo, pokial by si ani nezareagoval :-)

  20. swarlos píše:

    a mne to niekoho pripomina:)