tapatalk – jednoduchá podpora Vášho diskusného fóra PHPBB

Premýšľate o vylepšení zobrazovania Vášho diskusného fóra pre majiteľov iPhone? Vytvorenie alternatívneho zobrazenia nie je najjednoduchšie a môže Vás to na dlhý čas zamestnať. Našťastie samotné zobrazenie webu v Safari na iPhone nie je nijako tragické a môže Vás to uspokojiť. Náruživý čitateľ však môže vidieť niektoré obmedzenia. Fórum je moc naširoko, sťahuje kopec grafiky a písmenká sú male čím ho nútite neustále zoomovať.
Pomerne veľká pomoc existuje a je takmer bezpracná pre vlastníka diskusného fóra. Stačí vojsť na web tapatalk, zaregistrovať sa, stiahnuť „plugin“. Samotný plugin pre PHPBB je balíček. Rozbalíte ho a skopírujete do rootu Vášho diskusného fóra. Potom sa vrátite na web tapatalk a zaregistrujete do katalógu svoje diskusné fórum.
Svojim čitateľom oznámite, že pokiaľ majú iPhone a chcú si čítanie a prispievanie vylepšiť, môžu to pomocou aplikácie tapatalk z AppStore. Aj keď aplikácia nie je zadarmo, nestojí tak veľa aby to skutočný nadšenec nevyužil a mohol na Vaše fórum chodiť odkiaľkoľvek. Vynaložené peniaze ušetrí práve na tom, že sa mu do iPhone sťahujú iba texty príspevkov.
V súčasnosti sú v katalógu tapatalk DVE diskusné fóra (iphone.cz a suzukiswift.sk), na ktorých som si funkciu tapatalk odskúšal.

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď