Pár filmov na (ne)pozretie… a nejaké seriály

Moon: sci-fi, na Mesiaci sú ťažobné základne, v jednej z nich je jeden človek ako obsluha. V podstate celý film hrá jediný herec a nie je to Kevin Spacey (ten nahovoril „robota“). Oplatí sa pozrieť.
Pandorum: sci-fi horror, vesmírna loď vypustená Zemou v sračkách smerom k obývateľnej planéte. Proste sa niečo posralo a to je tak všetko. Vypchávka, ktorú pozerajte v prípade dostatku času, inak to vynechajte.
Nehanební bastardi: Tarantinov film, ja si myslím, že týmto filmom sa neprestrieľa medzi jeho najlepšie kusy ale jednorazovo je to pozerateľná vec postavená na úplne alternatívnom scenári posadenom do druhej svetovej.
Seriály
The Office (US): zbežne som pozrel pilot (S01E01) a uvidíme, zdalo sa mi to rozvláčne ale čítal som o nadšených fanúšikoch. Dávam tomu šancu ako vypchávkový seriál.
30 Rock: zásadná vec, ktorú by ste nemali vynechať.
Vracia sa nám už uzatvorený Scrubs a už tento týždeň. Uvidíme. 20 minútové epizódy sú výborná náhrada za televízne noviny a pozerával som ho dávnejšie práve v takom čase. Dva diely za sebou a nemusel som sa trápiť Markízou a Jojkou :)
Stargate Universe: scigi, dajte, dajte, začína to práve teraz už byť ok.
V (2009): scifi, pozrel som pilot a šetrím si diely. Dúfam, že bude dobrý a že to neutnú ako Defying Gravity. Krásna brunet predstaviteľka zlých šupinatých votrelcov, mimochodom.
Flashforward jedného dňa celé ľudstvo zažije výpadok vedomia a počas neho sa všetkým prehrá ich život v budúcnosti presne v tom istom čase. Skupina vyšetrovateľov pátra po príčinách. Oplatí sa zaradiť.
Netušil som, že South Park frčí a už je v 13.tej sezóne. Pred rokmi som náhodne sledoval v TV.
Seriály, ktoré ma príliš nechytili:
Chuck: neviem sa do neho vtesnať, tak ho nechávam tak.
Knight Rider: ten z 2008ho z Mustangom, začal som to pozerať kvôli tomu autu. Seriál bol neúspešný a už je dávno odpískaný.
PS: nemenoval som obligátne a notoricky známe seriály typu TBBT, HIMYM atď, skôr som chcel spomenúť niečo mimo nich.

Môže sa Vám ešte páčiť...

13 komentárov

  1. bolek píše:

    Americky office je vynikajuci. To aj ja podpisujem. Prva sezona je remake anglickej a ta nie je az taka dobra. Treba sa cez to prekusat… je to iba take predstavenie postav. Nastastie ma iba sest casti (este k tomu iba 20 minutovych) a druha sezona uz ide vlastnou cestou a neustale sa to dokonca zlepsuje !!
    „V“ si si uz dosetril. Odvysielali prve 4 casti a dalsie budu az na jar:-(
    Z novych veci inak este odporucam 20-minutovy sitcom Modern family.

  2. bolek píše:

    Este ma napadlo, ze ked sa ti Anna z V lubi, tak by sa patrilo konecne pozriet Whedonove Firefly. Tam je Morena Baccarin tiez;-)
    A Firefly je Legen… wait for it… dary! To je normalne hanba, ze si to este nevidel. A ked videl, tak ze si ju nespoznal;-)

  3. emmacore píše:

    Moon je vyborny film. Len skoda, ze vdaka traileru a jednemu rozhovoru s reziserom (kde sa odvolaval napr. na Bladerunnera) ma vo filme nic neprekvapilo. BTW, hra tam viac hercov. Spomen si napr. na sefov zo Zeme.

  4. emmacore píše:

    Firefly: Pre zaciatok odporucam pozriet si film Serenity.

  5. FrozenDog píše:

    1. Moon je fakt pecka.
    2. Basterdi sú práveže podľa mňa film na veľa pozeraní. Už som si ho pozrel trikrát a stále ma to baví :) Môj názor.
    3. StarGare Universe sa mi naopak zdá nejaké skapínajúce. Snáď sa vzchopia.
    4. Ostatné súhlas, díky za tip na 30 Rock.
    5. FireFly musíš určite vidieť, ale URČITE NEZAČÍNAJ so Serenity! Serenity patrí na koniec, za seriál.

  6. rony píše:

    [1] Office – zatial verim tomu, akurat, ze musim zohnat precasovane title na uM verzie, ktore su 720p od zaciatku a to bude sakra problem.
    V – nevadi, viem o casoch vysielani dopredu a zatial som nenacal druhy diel :-)
    Firefly… jo este zohnat 720tky. :)
    [3] necitam nic okrem Fuku :-)
    [5] SGU pojde, tu seriu beriem dobre a po akcnych seriach su toto akoby tahove strategie :-)

  7. Frozendog píše:

    [3]emmacore: ved aj toho hlavneho typka hrali dvaja rozni herci! Okrem Sama Rockwella tam hral este jeho mladsi klon (fakt su jak z jedneho vajca) Robin Chalk.
    Ja som si celu dobu myslel, ze to hral len Sam Rockwell. V titulkoch som na to cumel jak puk :)

  8. Braque píše:

    The Office je love/hate serial, buď/alebo.US verzia je ucesanejsia, takze dobrá na začiatok. Z dobrých uk seriálov ešte starší Coupling (išlo aj na CT) a Peep Show. Little Britain mi nesedelo.

  9. rony píše:

    Coupling jasne vyborny. Jeden odtial hra vo Flashforward. Little Britain bol nejaky chaos :-)

  10. stalker píše:

    Hej, Little Britain nesadne každému. Niekomu možno bude vadiť opakovanie vtipov, ale ja som mal paradoxne pocit, že úroveň šla časom hore. Každopádne tak politicky nekorektný humor sa len tak ľahko nevidí.
    Inak vďaka za tip na 30 Rock. Nejaké menej známe tipy odo mňa: Father Ted, In Treatment, Hustle. A ako oddychovka Doctor Who :)

  11. rony píše:

    [10] Little Britain sa dal ale neuchvatil az tak ako Father Ted. Ostatne dva nepoznam. Dr.Who som skusal, mozno niekedy.

  12. rony píše:

    este som zachytil serial Spaced ale tam boli tak mizerne ripy, ze som to vzdal, ked mi druhu seriu PCH neprehral.