Windows Phone 7 predčí KIN

Určite viete, že Microsoft nedávno odpísal mŕtvolku KIN. Prvý pohľad naň a je jasné, že si to nemohol nikto kúpiť:
microsoft-kin
Proste sa nepredávala. V prípade Windows Phone 7 je už zaistená vyššia predajnosť. Microsoft totiž telefón rozdá svojim zamestnancom. Je ich 90 tisíc, čo bude zrejme viac ako majiteľov KIN.
Je to obdoba rozdávania laptopov poslancom. Desatina zamestnancov má už napríklad iPhone a dajme tomu, nevymenia. Ďalšia časť ho proste bude používať a tým to hasne. Iní sa ho nejakým spôsobom zbavia. Potom tu bude zaujímavá skupina ľudí, ktorí budú s nadšením evanjelizovať telefón. To je prvá vec, ktorú Microsoft chce. Ďalšia by podľa neho mala byť skupina vývojárov.
Všetci by ale pri propagovaní mali priznávať okolnosti. Je veľký rozdiel telefón dostať a niečo úplné iné dospieť k rozhodnutiu investovať svoje vlastné obeživo. Nie je totiž hanba chváliť výrobok, problém nastane ak neobjasním svoje vzťahy.
Pri takomto monštróznom rozdávaní telefónu by som na mieste Microsoftu skúsil nejakú vlnu poskytovania telefónu verejnosti. Už sme zažili putovné telefóny, kde som aj ja mal na týždeň veľkoryso zapožičaný telefón. Mne sa to páčilo.
via hledamtenajdute

Môže sa Vám ešte páčiť...