BeCreative prichádza so súťažou

iAdverti vydáva kresliacu aplikáciu pre iPad/iPhone a spolu s ďalšími partnermi pripravila pre vlastníkov aplikácie BeCreative súťaž, ktorej podmienky zverejňujem v nasledujúcom texte. Okrem toho ja, za Spravodaj, venujem niekoľkým čitateľom práve túto aplikáciu. Podmienky pre ich získanie nájdete článku, ktorý onedlho vydám.

Chcete BeCreative zadarmo? Venujem Vám ju! Prečítajte si podmienky v tomto článku.


thor
Predstavujeme Vám unikátnu aplikáciu BeCreative pre iPad, iPhone, iPod. S aplikáciou BeCreative nemusíte vedieť kresliť, aby ste sa stali umelcami. Stačí mať fantáziu, inšpiráciu a predstavivosť. Aplikácia BeCreative je ideálna pre rozvoj kreatívného myslenia a novátorského výtvarného cítenia.
Aplikácia obsahuje všetko, čo potrebujete na to, aby ste vytvorili unikátne dielo-obraz, ktorý všetkých ohromí a nadchne, preto je BeCreative ideálnym výtvarným nástrojom.
Jednoduchým spôsobom si vyberáte, skladáte, otáčate, kombinujete obrázky rôznych predmetov, s ktorými sa denne stretávate. Aplikácia BeCreative je určená nielen deťom od 6 rokov, ale všetkým, ktorí dokážu kreatívne myslieť.
Vašim plátnom budú desiatky pozadí v HD kvalite, ktoré pomôžu dokresliť atmosféru vášho diela, alebo si vytvorte vlastné pozadie vložením fotografie z PhotoLibrary vášho zariadenia.
BeCreative je ideálnym spoločníkom nielen pre zábavu, ale aj na vytváranie skutočných umeleckých diel. Ukážte všetkým, že aj vy máte talent na tvorbu svetového výtvarného diela.
* kompatibilné na všetky zariadenia iOS : iPhone, iPad, iPod.
* horizontálny a vertikálny mód.
* od 40 do 130 unikátnych pozadí v HD kvalite.
* možnosť importu vlastných fotografií z Photo Library.
* od 65 do 154 vzájomne kombinovateľných objektov.
* Funkcia ULOŽIŤ a / alebo znovu OTVORIŤ rozpracovaný obrázok, a pokračovať v práci.
* Funkcia ULOŽIŤ obrázok do Photo Library.
* Funkcia VYMAZAŤ OBRÁZOK z pracovnej plochy.
* Funkcia GALÉRIA obrázkov.
* Funkcia POSLAŤ obrázok e-mailom, alebo priamo do internetovej galérie:
www.becreativegallery.com
* Možnosť nastavenia / zvolenia HUDBY z vlastnej hudobnej knižnice a zvukových efektov.

Aplikácia BeCreative je teraz dostupná v dvoch edíciach (BeCreative home boxes edícia a BeCreative food edícia) na Apple iTunes Store.

SÚŤAŽ iTy O NAJKREATÍVNEJŠÍ iOBRÁZOK

be-creative5
Prebieha od 01.02.2011 do 31.3.2011
Podmienky:
Vyhrajte promokódy k aplikáciam iAdverti podľa vlastného výberu a originálny stojan iCanstandit pre tvoj iPad.
Vytvorte v iPhone, iPode, iPade s pomocou aplikácie BeCreative šialene dobrý obrázok na tému, ktorú zverejní iPadblog.sk.
Svoje dielo pošlite s vyplnenými údajmi na predvolenú adresu rovno z aplikácie (voľba v aplikácii „SEND TO BeCreative Gallery“) a sledujte hlasovanie.
Obrázok s najvyšším počtom hlasov vyhráva.
Pokiaľ ste dosť „BeCreative“ kreatívni, tvoja výhra je skoro istá!
Pozor! Čím viacej vymakaných obrázkov vytvoríš a pošleš, tým je tvoja šanca na výhru vyššia.
Do súťaže na iPadblog.sk, budú zaradené výhradne diela, v ktorých budú použité len originálne vytvorené pozadia z hry BeCreative! Obrázky s pozadím importovaným z PhotoLibrary, obrázky porušujúce zákony SR budú zo súťaže vyradené!
Všetky obrázky a diela vytvorené pre súťaž budú zaradené aj do celosvetovej galérie www.becreativegallery.com
Každý piatok v danom týždni budú na základe hlasovanie navštevníkov webu určení dvaja výhercovia promokódov k aplikáciam iAdverti podľa vlastného výberu a výhercu stojanu icanstandit určí iPadblog.sk na základe hlasovania redakcie.
Výhercovia budú kontaktovaní na adresu, z ktorej bol odoslaný e-mail s obrázkom.

Spravodaj Vám chce venovať BeCreative aby ste sa aj vy mohli zúčastniť tejto súťaže. Sledujte tento web, čoskoro uverejním bližšie podmienky aby ste ich mohli dostať.

Môže sa Vám ešte páčiť...