Firefox, Chrome, Safari

Nečakane osobný článok na SME.sk Nebojí sa písať JA. Píše, že si voľakedy obľúbil Firefox a ten sa mu časom znechutil pridávaním funkcií. Prešiel na Chrome a prestalo sa mu páčiť, že chytrákov v Google napadlo urobiť to isté.


firefox

Odbočka: ono je to tradične tak. Vydáš nejaký software, webku. Ozve sa jedna uzavretá malá skupina „návrhárov“. Chcú mať to, či ono. Ty podľahneš, veď z tých, čo sa ozvali, VŠETCI niečo navrhujú. Tak to urobíš. Problém je však v tom, že spokojní sú ticho. A tradíciou je, že až keď to podľa návrhov pomeníš, podopĺňaš, tak sa zasa ozvú tí, ktorým sa zmeny nepáčia. Si v kruhu nespokojencov a vychádza mi jedno jediné riešenie. Nepočúvať „návrhárov“. Nereagovať. Hlavne nie okamžite.

Viem, že moja reakcia na problém „nevyhovujúcich“ zmien v prehliadačoch bude divná. Poviem ju aj keď viem, že nie je univerzálna.
samsung-galaxy-tab
Kúp si iPad, v ňom je Safari. V momente ako budeš držať iPad a surfovať v ňom, tak nemáš výhovorku na to, či pracuješ alebo sa zabávaš. Zabávaš sa a je to fyzicky tak oddelené ako to je len možné. (aka kúp si zabávadlo, tablet, surfovadlo, začni „chodiť“ do roboty a doma nepracuj).
Viem, že posledná časť článku odbočila a problémy s Firefoxom a Chrome sú pre autora len mostíkom ku inej pointe ako som v predošlom odstavci navrhol.
internet-is-here

Môže sa Vám ešte páčiť...