Kizashi

SME.sk opäť vtipné video (už majú napozeraný Top Gear) tentoraz Suzuki Kizashi. Vtipný úvod, žiadne drmolenie parametrov a zbytočne nepotláča emócie. Nebojí sa spomenúť konkurenciu „ľudovou“ prezývkou.
P1010857-kizashi

Nová vlajková loď spoločnosti Suzuki spája európsky dizajn a japonskú remeselnú zručnosť. Silný, agresívny postoj, ktorý je prispôsobený skutočným milovníkom jazdy, výkonný 2,4 l benzínový motor, znížený podvozok, 18-palcové zliatinové disky kolies a chrómované prvky podčiarkujú výkonový potenciál modelu Kizashi. zdroj: suzuki.sk


Nevybehol do kopca. Sranda, zhodou okolností nasleduje video z tohto víkendu, kedy Swift klub mal zapožičané Kizashi a dohodli si s prevádzkovateľom zjazdovky možnosť vydriapať sa na ňu:

Nebol som tam osobne, neviem posúdiť podmienky, tak to so mnou neriešte.
V samotnom Kizashi som sedel. Dosť prekvapilo. Koncept vyzeral ako z Tronu, prvé spy zasa sklamali. Skutočnosť to trochu opravila. Celkovo pre mňa: auto zrejme uspokojí viac človeka, ktorý v ňom denne strávi dlhší čas. Nie je to auto pre jedného a nie je to auto, kde JA sedím vzadu.
Súhlasím s názorom SME.sk, že so šesťvalcom by upútal športovejšieho ducha klientely, no vzhľadom k tomu, že netuším aký rozdiel to prinesie, tak to nechám na športovcov.
Mám z toho auta zmiešané pocity: vnútri skoro obývačka (plná výbava), zvonku zaujímavé a napriek tomu pre mňa neužitočne veľké. Naopak, keď prebehne ulicou všetko okolo Mercedesu, Landroveru, už je to tak nezaujímavé. Toto má ešte body za neobvyklosť.

Môže sa Vám ešte páčiť...