Prečo sú antiapple hateri fanatici?

Pretože su voči sebe nekritickí. Čítajte miniseriál Patricka Zandla o pozadí techník v iOS a prečo nie všetko, čo je možné urobiť sa nemusí urobiť.
steve-jobs


Inteligentný človek pochopí, že ak mu nevyhovie niečo, môže sa toho vzdať. A vie, že je iný inteligentný človek, ktorému vyhovuje opak ako jemu. Nevŕta sa v preferenciách cudzích ľudí, ktorí si pochvaľujú svoj výber.
Naopak, len fanatický tupec musí prísť pred spokojných ľudí a vmiesť im do tvárí akí sú hlupáci, že im vyhovuje to, čo tento tupec vidí ako blbosť. V konečnom dôsledku ľudia hlasujú „nohami“ a používajú to, čo im vyhovuje. Napriek kuvikaniu fanatikov, ktorí znenavideli jednu platformu a snažia sa vymaľovať obraz o tupých ovečkách častokrát neexistujúcimi argumentami a faktami.
Áno, myslím si, že banda fanatikov zlietajúcich sa pod „Apple“ články je ďaleko väčšia a omnoho hlúpejšia ako ich náprotivok vyznávajúci jablko. Z nejakého dôvodu, ktorý sa dá pochopiť, mi tá druhá skupina vadí menej, z objektívnych príčin: nemá tupé vyjadrovacie schopnosti a z neobjektívnych: až tak ich nevnímam, nevnucujú sa mi kdekoľvek sa pozriem. Naopak antiapple tupci sa natlačia hocikam.

Môže sa Vám ešte páčiť...