Nové veci od iAdverti

Vydavateľstvo iAdverti sa zameriava na aplikácie pre iPad/iPhone vo forme publikácií, knižiek, slovníkov. Po detských knižkách je tu zopár drobnejších aplikácií, ktoré v ostatnom období vydali.
3-pigs-big


Slovník sprostých slov: zadarmo v iTunes pre iPhone/iPad, vyžaduje pripojenie k internetu pretože ide o kooperatívne mapovanie tejto časti slovenského jazyka.
Latinsko-slovenský slovník: platená v iTunes pre iPhone/iPad, obsahuje 8 tisíc slov. Obsahuje možnosť využívať aplikáciu z prostredia ostatných aplikácií, ktorých vývojári to do nich zapracovali.
Slovník cudzích slov: platená v iTunes pre iPhone/iPad, so solídnym obsahom 22 tisíc slov. Opäť možnosť použiť funkcie aplikácie v inej.
Víno: zadarmo v iTunes pre iPad, komerčná prezentácia vinára. Verzia pre iPhone je samostatne.
Ďalšie informácie priamo u iAdverti.

Aby ste nemuseli pátrať: iAdverti som prvýkrát oslovil pretože som sa dočítal o ich ojedinelej snahe vydávať detské knižky, čo bola skutočne rarita. Odvtedy sympatizujem s každým vydaním SLOVENSKEJ aplikácie, ktorá nepokrýva len maličký ajťácky svet a nebojím sa propagácie takejto firmy. Naopak to neznamená, že ma „iba“ oslovíte a ja s radosťou uverejním na mojom webe PR článok, ktorý si vymyslíte s cieľom využiť moje naozaj drahé sídlo ako obyčajnú a hlúpu linkfarmu. Pokiaľ máte záujem o platené vydanie, dostanete odomňa kontakt na obchodné oddelenie.

Môže sa Vám ešte páčiť...