10 rokov spravodaja: darujem ebook Gorila (Tom Nicholson)

Pretože dnes oficiálne oslavuje spravodaj.madaj.net desať rokov existencie, musím vám opäť niečo darovať. Dnes to bude už recenzovaná knižka Toma Nicholsona s názvom Gorila. Bude to verzia pre iOS z BookStore, takže záujemci o tento ebook môžu skúsiť zodpovedať pár otázok a môžu dostať tento ebook.

Tom Nicholson: Gorila (iAdverti)

Tom Nicholson: Gorila (iAdverti)

Anketa uzavretá a o chvíľu zverejním správne odpovede a odošlem REDEEM knižky vylosovanému z tých, kto odpovedali správne.

Snažte sa zodpovedať otázky správne, chybné odpovede vyraďujem bez šance získať knižku. Tentoraz vyberiem tých, čo odpovedia správne a VYLOSUJEM toho, kto knižku dostane. Preto máte dnes čas na zistenie správnych odpovedí. Musíte mi zadať správnu e-mailovú adresu, kam pošlem výhercovi REDEEM kód, ktorým si stiahne elektronickú knižku Gorila.

Ponechávam si právo úplného rozhodovania nad týmto darovacím kolom. Nebudem zverejňovať kontaktné informácie (e-maily) ani v prípade výhercu. Tomu to oznámim mailom a bude na jeho rozhodnutí, čo urobí. Darček nie je nárokovateľný.

Tento darček mi láskavo poskytlo vydavateľstvo iAdverti

iAdverti je spoločnosť zameraná na vývoj, publikovanie a vydávanie originálnych titulov e-kníh, elektronických časopisov v digitálnej podobe a magických aplikácií. Pretože veríme, že kvalitné veci menia svet okolo nás k lepšiemu, rozhodli sme sa vydávať e-knihy a vyvíjať aplikácie, ktoré budete milovať. Chcete o nich vedieť viac?

Čo o písal spravodaj o iAdverti?

S darčekmi k výročiu ešte nekončím!

[appstore id=“543210598″]

Môže sa Vám ešte páčiť...