Sledovanie zásielky z DealExtreme.com

Známy čínsky obchod s elektronikou niektorí ľudia poverčivo obchádzajú a napríklad prepojovacie káble tvrdohlavo „zháňajú“ u nás či v rôznych akože originálnych obchodoch. Nemusia. Lenže potom ich odrádza čas doručenia. V prvom rade treba pripomenúť, že DX.com nepoužíva poštovné, potrebujete Paypal (výborná vec, zriaďte si ho) a hlavne, kľuďne objednajte aj vec za dolár…

Pre lepší pocit je dobre vedieť, že u každej položky vidíte čas dodania, orientujte sa podľa neho. Potom podľa užívateľských hodnotení. Pokiaľ chcete jednoduché veci ako sú prepojovacie káble k iPhone, nemusíte sa príliš báť.

Zriaďte si na DX.COM účet.

Po objednaní a zaplatení vám DX.com pošle pár mailov. Jedným z nich bude aj tracking kód zásielky, čo je také číslo začínajúce písmenami RA a končiace písmenami CN.

Dobrý tip je mať možnosť vysledovať pohyb obálky a to urobíte na webe www.posta.sk, v časti na Sledovanie zásielok.

Okrem okamžitého zistenia stavu je výborné nestresovať sa a rovno si zadajte notifikáciu mailom. Výhoda je jasná, aj keď o danej zásielke pošta netuší, okamžite ako dorazí na Slovensko, tak vám to pošle mail. Potom aj mail o výstupe z colnice, príchode na vašu poštu a nakoniec aj záznam o vašom prevzatí.

Keďže DX.com objednávky viacej vecí môže rozdeliť na viacej obálok, je super mať možnosť zlepšiť si prehľad o ich doručení.

Môže sa Vám ešte páčiť...