Googlie okuliare už nikoho nezaujímajú

Povýšený čitateľ už ani nečíta a hľadá komentáre, aby mi povýšene odkázal, že som si niečo trestuhodne nevšimol, poctivo nedohľadal a preto som untermensch. S vnútorným gulášom ľudských hláv nenarobím nič. Tak sa teda radšej pýtam, ešte stále sú Google Glasses hit? Pokiaľ áno, predávajú sa niekde? Kupujú ich ľudia? Ak ani jedno, ani druhé, sú fakt hit?

Google_Glass_Explorer_Edition

Po mesiacoch očakávaní mali svoj čas, kedy sme si ich museli všetci všimnúť. Minority efekt zapracoval a nadšené reakcie však sprevádzal fakt, že ich mizivé promile ľudí videlo aj inak ako na youtube či v článku na Živě.

Posledné mesiace po nich ani pes (médiá) neštekne. Dokonca som ani nezachytil žiadny predaj, ba dokonca ani žiadny záujem o kúpu. Z toho vyplýva, že som ani u najväčších zelených ovcí nevidel žiadne googlie okuliare.

Čo sa stalo?

Je to naozaj tak, že nerdi vospolok už majú dioptrie a googlí zázrak nemajú kam nasadiť? A je to tak, že ľudia, čo nemusia, okuliare jednoducho nenosia – ani pod hrozbou úžasného zážitku z novej technickej hračky?

Je tento nástroj obchodný prepadák?

tellmemore

No a poďte mi blahosklonne nad mojou tuposťou v komentároch vysvetľovať budúcnosť. Určite nemám vôbec žiadnu fantáziu a musíte mi ju pripomenúť. Zív…

Môže sa Vám ešte páčiť...