Ucelená koncepcia dopravy miesto platenia za farbu

Viete, co je ucelena koncepcia dopravy (rozumej v slovniku sucasnych velkohub = parkovanie v mestach)?

patmat

1. prve dve pismena v poznavacej znacke – vysvetlenie pre velkohuby: DANE, radsej si zariadte, aby kazdy, co chce behat po meste mal motivaciu mat domacu znacku a platbu za nu aby sla mestu. Toto je oblubena metoda – netreba nic urobit a prachy idu. Len miesto malovania nezmyslov a vymyslania neustavnych vyhod pre cast danovych poplatnikov mesta…. (pre najblbsich: preco Slovaci zijuci v rakuskej dedinke museli preznackovat auta?).

2. na vstupe do mesta plochy na odstavenie s automatmi – listok bude zaroven cestovnym listkom na MHD. Toto je menej primitivne, treba trochu mysliet ako to zariadit (bod c. 1.)

3. zmazat tie nezmyselne unifikovane boxy (a nechat ich len na vozickarske miesta) a spomenut si na ZLTE ciary z predpisov

4. jo… spomenut si na to, koho potreby mesto plni (svoje alebo obcana mesta, ktory uz si vybral a mestu nieco prinasa = napr. tym, ze tu zije). a ci neokrochanym vytahovanim penazi cez firmy najate na smradlavu robotu (to nie je pokuta, to je komercna cena za odtah…) nebudeme plnit lepsie tak, ze dosiahnete aby dane platene pouzivatelmi sli tam, kde sa pouzivatelia pohybuju. U miestnych dani neplati to, co od tych celostatnych. Tu naozaj si chceme zaplatit v daniach mestu to, co potrebujeme aby mesto poskytovalo v prospech vacsiny.

5. v meste je vela moznosti zuzit pruhy a velkoryso si darovat priestor bud na viac pruhov alebo pozdlzne parkovanie. My na oplatku budeme jazdit pomalsie, bude menej rizika a pokut (ved to je ciel, ze)

Nazorny argument pre prve dva body: ako vyzera mesto pocas velkych sviatkov? Sutaz do Velkej Noci: preco?

Môže sa Vám ešte páčiť...