Zive: Reklama a dokola

Zasa som sa nedopatrením chcel pozrieť na slovenské Živě. Ha, úvodné intro s reklamkou na nejaký mobil. Žiadne „skip“ preskočenie a prehliadač si veselo čosi načítava. Klepnem na obrázok (čo ak je to skip). Stránky s reklamou. Čakám ešte desať sekúnd a znovu znechutene zatváram prehliadač. Na čo som to chcel ísť na živě? Ujovia profesionáli, možno vám za reklamku platia, ale nezabudnite na odkaz, ktorým sa dostanem k vašim článkom. Alebo ani vám samotným tie články nestoja ani za fajku tabaku a radšej presmerujete návštevníka dakam inam? Asi to bude v tom ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Markoff.tk píše:

    hmm, ja chodim na textove zive a nemam ziadne problemy s reklamou… tu mi navyse blokuje adshield takze ani neviem ze nejaka na zive je…

  2. rony píše:

    jezis ty trupka, tym ale tu blbost, ze v intre zive.sk (ze tam nie je Skip intro) z ich webservra neodstranis, tak mi tu netrep ake mas skvele programy na odstranovanie reklamy!
    hovorim o niecom inom ;-) o blbosti vlozenia reklamy bez toho aby mi v pripade problemov s presmerovanim dali moznost vojst do clankov! a ta tam nie je a ma tam byt.
    ja si takisto _viem_ odstranovat reklamu.
    ps: neber to osobne.. ale ja sa nestazujem, ze ma otravuje reklama, stazujem sa na jej realizaciu ;-) a nepozeram na to len svojim uzkym pohladom cloveka s nainstalovanymi samymi somarinami vo windowse ku ktorym sa dostanes ty, ja a este dvaja!