Rhapsody nie je kapacita

Rhapsody{predsa si kopnem} Znechutený opakujúcimi sa webmi v Kritike webu Intervalu – novo pridané weby obsahujú tie isté chyby ako predtým pridané staršie a kritizujúci sa už nudia neustálym opakovaním základov. Prihlasovatelia si ani neprečítajú predošlé pripomienky a tupo sa sleduje jedna línia tesne pod hladinou znesiteľnosti v akomkoľvek smere návrhu wredu – som prekonal istý odpor voči hodnoteniu webu verejnosťou. Nech oživím tie stojace vody plne žaburiniek som chcel medzi nich pustiť živú a dravú rybku: weblog Rhapsody.
Po niekoľkých týždňoch mi Interval odpísal, že z kapacitných dôvodov sa Rhapsody neocitne na pranieri.
Nie, nejdem splietať paranoidné a smiešne konšpiračné teórie. Len mi je ľúto, že na titulke Intervalu je iba obraz úrovne a nie námet na krok ďalej. Rhapsody na to neašpiruje, Rhapsody nechce byť na čele tlupy. Rhapsody iba chcela vstúpiť tam, kde si bežní designéri svoje dielka nedávajú skritizovať aby sa neocitli v špinavej spoločnosti podpriemeru.
PS: toto nie je kopanie aby som tam ten web uvidel. som síce zvedavý čo by kto na ten web povedal ale nie kvôli mne – ako malý krôčik von z bahna.

Môže sa Vám ešte páčiť...

10 komentárov

  1. spyros píše:

    Ja tam ziadny dizajn nevidim, ak teda za typografiu nepovazujes 3 stlpce s ruzou :-)))

  2. dmiba píše:

    „Rhapsody nechce byť na čele tlupy. Rhapsody iba chcela vstúpiť tam“
    nie skor, ze Rony nechce byť na čele tlupy. Rony iba chcel vstúpiť tam…?
    pokial viem robil si to ty ;)

  3. rony píše:

    [1] ale moj, zasa vrtas tam kde nie je nutne. Alebo si jeden z tych, co povazuje za design len srdceryvne velkoplosne kolaze vystrihane z Photoshopu? Clovece, nemyslis to uz vazne.
    [2] nechytaj ma za slovicka ;-)) niektore vyjadrenia mozes chapat „prenesene“ – pomerne casto sa to pouziva aby sa to kludne mohlo aj u mna ;-)

  4. rony píše:

    [1] ked uz sa snazis posmeskovat, tak ti len pripomeniem, ze si sa teraz svojim komentarom u mna zhodil pomerne silne, pretoze nerozoznavas pojmy a ich vyznam. Mozno prides na to, co si zle napisal. Neber to ale prosim ta osobne ;-) kludne si s tebou sadnem na pivo. Akurat, ze tvoje hodnotenia webu ako takeho pre mna uz nebude mat nijaku vahu ;-)

  5. dmiba píše:

    ok, skusim sa v ramci toho „prenesene“ nad to preniest ;)

  6. rony píše:

    [5] ten jeden odstavec bol proste len taky obrat, namiesto „chcem aby web Rhapsody“ som pisal iba „Rhapsody“ ;-) – skratka ;-)

  7. dmiba píše:

    Nosis sukne? Len tak obcas? ;) :)

  8. snipi píše:

    Tak tomuto hovoris webdesign ? Hehe. To by si si mal pozriet stranky pre moju skolu alebo nieco nieco ine. vyzera to 500 krat lepsie ako toto

  9. rony píše:

    snipy, nepochvalil si sa mojenko. Strasne som zahanbeny, urcite si urobil nieco genialne jedinecne ;-) idem sa skryvat za roh od hanby uz len po tom ako si sa mi vmietol do oci nieco tak dobre ;-)
    fakt vazne ;-) ododnes ta vyznavam viac ako inych slovenskych designbohov :-) vlastne uz ziadni ini ani nie su ;-)
    prepac mi, je rano a taketo zvasty ako tieto tvoje su len chvastanim sa.

  10. rony píše:

    mno uz som sa dopatral, to ty si zodpovedny za tie prtave pismenka na niektorych strankach na slovensku? Hanbi sa si amater. A kym v predoslom komentari [9] som to myslel zo srandy, teraz je to vazne – si a poviem to po cesky ‚břídil‘. Subjektivne sa mi ani jedna stranka z tvojho portfolia nepaci a nemas ani trosku vytvarneho citenia. Absolutna absencia vkusu a citu pre kompoziciu v tvojich weboch je ako vykrik vrazdeneho.
    Naozaj som neprimerane tvrdy mily Snipi ale snazis sa byt akoze lepsi ale nemas nic za sebou. Mozno casom z teba nieco bude ale najprv urob nieco so sebou. Nie si lepsi ani najlepsi a vypotis vela krvi kym sa aspon pohnes z pola priemernych.