KDH je vredom slovenskej spoločnosti

Páni zo strany KDH, ktorí sa odhodlali ísť do boja – nejaký kňaz vo Švédsku verejne prehlásil čosi o komsi – a zrejme sa to kvalifikovalo ako urážka. KDH protestuje, že ide o ústavnú slobodu slova. Takže ja teraz vyhlasujem, že tie osoby z KDH, ktoré sa zastávajú toho švédskeho kňaza v tomto konkrétnom prípade sú takisto nechutné vredy našej spoločnosti, ktoré treba raz a navždy odstrániť.
Pre poriadok: často s vyjadreniami ministrov z KDH a ďalších z KDH sa dá súhlasiť a podporujem ich v tom, že prejavuju spoluúčasť pre riešenie niektorých záležitostí.
Akonáhle sa však začne na isté vyhranené témy, tak sú ako tupí barani, ktorí absolútne neodhadujú celkové nálady okolia a snažia sa „naprávať“ aj tých, ktorí sa cítia byť mimo vplyv náboženstva pod ktoré sa oni pasujú.
Vtipnejsi vyhrava: celkom by sa mi páčilo keby niekoho z KDH niekto oslovil: mohli by ste mi pan minister povedat, co s vami? podla mna ste totiz viac ako rakovina ;-)
Viac k téme: azure, Markoff 1, Markoff 2

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. azure píše:

    pre poriadok: nemozem povedat, ze by sa palko nesnazil.. uz som to aj niekde na svojom blogu pisala.. ale ako hovoris, ked pride na nejake temy..

  2. eddie píše:

    fasa stranky,ale k teme.nemam rad palka a ani lipsica a ani cele kdh,lebo maju 8 percent a spravaju sa ako keby mali aspon 85 percent