F1 2006 na Slovensku nebude

Markíza to vzdala. Prima to vzdala a Nova prebrala. Na Slovensku Nova moc rozšírená nie je.
Galaxie Sport mala dávať aspoň záznamy ale dáva kvalifikácie (ktoré by ma zaujímali v prípade existencie prenosu závodov).
Čo k tomu povedať? Mám si zvyknuť na hatlamčinu z ORF?
Tentoraz by som oželel kompletne všetky realityshow v prospech nedeľnej F1 aj keď mi často bolo ľúto, že ju náhodou pozerám a vonku je náhodou pekne :-)
Pôvodne som cez víkend chcel urobiť TV Program v trošku krajšom obale s drag&drop ovládaním a podobnými serepetičkami. Dnes však bolo mimoriadne pekne, takže som bol vonku :-)
Tento týždeň bude v Bratislave Autosalón.

Môže sa Vám ešte páčiť...

6 komentárov

  1. Vilém Málek píše:

    Bývaly doby, kdy jsem F1 koukal na „němcích“. Teď raději na „angličanech“ snooker. Připadá mi v poslední době mnohem zajímavější a dramatičtější než F1 ;–)

  2. Pika píše:

    F1 je out :)
    inak. Schumi este zije? :)

  3. rony píše:

    2005 – nadvlada skoncila.

  4. rony píše:

    2005 – nadvlada skoncila.

  5. Markoff píše:

    ORF a RTL prinasaju najkvalitnejsie originalne spravodajstvo priamo z miesta pretekov, CZ/SK TV sa zmohli nanajvys na komentovanie zo studia bez akejkolvek pridanej hodnoty
    a vazne co kto potrebuje rozumiet na komentovani F1 nechapem, ked ma vsetko na obrazovke a vacsina komentarov je uplne jednoduchou nemcinou, kto chce info o novinkach v F1 nemusi kvoli tomu cakat na priamy prenos a moze si ich pozriet na webe v x jazykoch

  6. rony píše:

    [5] prehliadol si vetu: Mám si zvyknuť na hatlamčinu z ORF?
    Ja nechcem info o novinkach. Keby som nevedel co so sebou a iba tvoja jasnozriva mysel mi ukazala cestu tunelmi, tak by som teraz krical: a jezisi ja sprosty, ja som nevedel, ze si mozem o F1 iba citat! ja sprosty, ja hlupak!
    Ale ako pocujes, nekricim. Zvycajne, co napisem, myslim v tom zmysle. Takze chcem prenos a nie webove info. Mne je to jasne.