Pekné záložkové menu aj nepeknými metódami

Sú majstri dizajnéri. Sú schopní dizajnéri. Sú kvalitní amatéri. Sú neschopní. Tí poslední sú schopní čohokoľvek. Pokiaľ majú nástroje. Jedným z nich je pekná aplikácia, ktorou si „namaľujete“ záložkové menu. Program vygeneruje kód a už ho iba zaradíte do stránky.
Viac o programe CSS Tab Designer.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Bystro píše:

    Ja som si to na rozdiel od teba aj vyskusal :) Nejde o malovanie ziadneho menu, su tam predpripravene styly roznych znamych free menu od roznych designerov, a do tychto stylov mozes obalit nejake svoje polozky (text). That’s all. Ziadne menu sa tam vytvorit neda, iba pouzit par predpripravenych. Skutocny „CSS menu designer“ som este nevidel…

  2. rony píše:

    ale da – vytvoris si to z hotovych :) pochop, ze aj to je pre niekoho TVORBA, ze naklepe nazvy poloziek a vyberie si z hotovych vzhladov.

  3. Piki píše:

    Veru tak. Pre nás skladacích inžinierov je editácia už hotového základnou tvorivou činnosťou. Nad záložkami som na svojom blogu už dávno uvažoval, no naprogranovať to poriadne (napríklad, aby bola záložka aktuálnej stránky neaktívna, teda neodkazovala sama na seba (čo žiaľ nie je tento prípad), o zahnutých rohoch nehovoriac) z ničoho do bieleho súboru je nad moje lekárnické sily. Vďaka takýmto nástrojom je to hračka.

  4. orc píše:

    osobne by som uvital aj existenciu obdobnych nastrojov pre vzhlad celej stranky/webu s predpripravenymi sadami od skusenych layouterov … niektorym (napriklad aj tejto) by to mimoriadne pomohlo.