Generácia Arthura Denta

Okolo webexpo bolo zaujímavé sledovať hystériu niektorých blbečkov po celkom nevinnej otázke. Nakoniec to však vyústilo až do „odkopania“ sa niektorých entít. Ostatným vyjadrením Arthura Denta je článok o Generácií anglicky nehovoriacich kmeťov.


Twitter bol toho plný (vraj). Arthur Dent vystrihol pár „božích“ vyhlásení:

JanikTomanek: Nějak tu generaci anglicky nemluvících kmetů českého Internetu nemusím, kdykoliv na nějakého z nich narazím, nadskakuju ze židle…

Tento pán… je reprezentant idiota.
Nechce sa mi celý kontext „angličtiny“ okolo webexpa reprodukovať. Stručne: v programe akcie nebolo zdôraznené, že nebude preklad anglických prednášok. Nevinná otázka vyústila do lavíny skorourazených ľudí, ktorí pohŕdavo namietali veci v zmysle, že „čo chceš, anglicky musíš, bez toho to nejde“ a podobné sprostosti.
Nanešťastie sa ukazuje, že všetky heslá „webdeveloper musí spíkovať, to nejde“ vznikli v hlavách ich autorov po banálnom nepochopení písaného textu a odvodzovaní nesprávnych záverov.
Takže istá časť „hrdých“ „iglišov“ sa cíti nadradene avšak niektoré ich schopnosti sú podradné a podpriemerné.

No co už… I my, kmeti, byli kdysi mladí, horliví, nezkušení, nechápající – a ano, přiznejme si to: totálně pitomí. Jen jsme k tomu, naštěstí, neměli internet…!

Ja len, že vďaka internetu je tej zábavy nad idiotmi ďaleko viacej :-)
Môj text sa neoplatí komentovať, pokračujte v exaktnejších reakciách:
Marek Prokop, bohužiaľ len na Google Plus.
David Grudlu na latrine.cz
Vyústilo to do Konzervatívnej konferencie.

Môže sa Vám ešte páčiť...