Päť najlepších Android tabletov

Tentoraz podľa Gizmodo. Skúsim sa s nimi zhodnúť (alebo nie).

1. Galaxy Tab séria / Samsung

súhlasím. Mal som možnosť držať v rukách takmer všetky tablety Samsungu a neexistuje žiadny pocit, ktorý by mi hovoril niečo iné ako kvalitná práca. Tieto tablety nevŕzgajú, nevyzerajú ako pozliepané. Sú jednoducho dobre konštrukčne navrhnuté.

2. Transformery / Asus

bohužiaľ som nemal tú česť a povesť týchto tabletov ich podľa mňa ešte predčasne predbieha. Nemal som nikde možnosť ani len čítať, že ich mal niekto blízky a všetky nadšené odozvy pochádzajú od tých, čo by ich len chceli alebo len o nich čítali a uverili. Takže tu som zdržanlivý a počkám si na čas, keď ich budú mať aspoň stovky Slovákov.

3. Touchpad / HP

hahaha. Otcovražda v priamom prenose, keď HP utlo tento produkt a nakoniec rozpredalo sklady. Nie, toto je smiešna pozícia. Gizmodo naviac zlyhalo v titulku, keď mi sľúbilo ANDROID tablety. A na treťom mieste je HP webOS? Deti moje, niekde je hlava, kde je bordel.

4. Nook / Barnes and Noble

niečo podobné ako u webOS tabletu od HP. Trochu nečakaná pozícia.

5. Iconia Tab / Acer

Až za nimi je plný Android v podaní Aceru. Opäť pre mňa neznámy stroj.

Pre mňa je podstatné stroj držať v rukách a potom o ňom čokoľvek kategorické povedať. Teda pokiaľ je vôbec možné ho držať v rukách, čo je diskutabilné u zariadenia na treťom mieste.

Do rebríčka sa z pochopiteľných dôvodov ešte nedostal Kindle Fire a čakám, že mu bude osud priať.

Môže sa Vám ešte páčiť...