Môjhosting.sk ako prvý na Slovensku ponúka SSL certifikáty zadarmo

[Tlačová správa] Môjhosting.sk ako prvá hostingová spoločnosť na Slovensku ponúka od 15.1.2016 pre každého zákazníka SSL certifikát zadarmo. Môjhosting.sk zaregoval na ponuku certifikačnej autority Let’s Encrypt, ktorá začala poskytovať certifikáty zadarmo a umožnila ich strojové spracovanie. SSL certifikáty umožňujú prevádzku internetových stránok a aplikácií na protokole https, ktorý zabezpečuje šifrovaný prenos dát medzi návštevníkom stránky a serverom.

ssl-certificates1

“Až doteraz sa za certifikáty platilo a navyše inštalácia certifikátu trvala dlhší čas, pretože proces vytvorenia certifikátu nebol automatizovaný. Začiatkom roka sa nám podarilo úspešne integrovať API rozhranie do administračného systém pre klientov, zákazníci si ho tak môžu jediným klikom aktivovať v administrácii pri každej svojej doméne.” uviedol Patrik Cvengroš, riaditeľ spoločnosti MYSTERY MACHINE s.r.o., ktorá prevádzkuje hostingovú službu Môjhosting.sk.

Môjhosting.sk ponúka od roku 2003 okrem bežných webhostingových služieb a registrácie domén prenájom a správu dedikovaných a virtuálnych serverov za bezkonkurenčné ceny. Okrem toho ponuká možnosť partnerskej spolupráce s jednotlivými developermi alebo spoločnosťami, ktoré sa zaoberajú tvorbou webových prezentácií a internetových aplikácií.

Môže sa Vám ešte páčiť...