Komentár k aDentovi: ufonom o hokeji CZ/SK..

Čítam aDentove Mým ufonúm a čo ma napadne?
a my mame bronzovu.
aj tak mi to pripada ako divna hra..


gro nasich (cz/sk) hokejistov hra za prachy v NHL, casto v jednom muzstve
(otazka preco maju v amerike NHL, v ktorom hraju legionari, naco je taky sport vlastne? divanie sa na maso? nie je to malo?)
takze majstrovstva su mozno iba take zalepenie pusy domacim – pretoze este nemaju obcianstvo v statoch – takze aby sme o nich zle nehovorili tak si odohraju par dni za vlast a potom zasa frcia robit legionarov amikom, ktorym je vlastne jedno, ze cele ich muzstvo pochadza z ich neznamych krajin do ktorych sa vo vacsine nikdy nevyberu lebo tam lisky hryzu do zadku.
zamyslal som sa aj .. preco su majstrovstva tak casto? nedochadza k ich pausalizovaniu, precenovaniu ci zovsednievaniu? Preco je Stanleyho pohar na roven s olympiadou v kontexte toho co pisem? Preco NARODNA HOKEJOVA LIGA je pre intruderov rovnako cenny ciel ako OLYMPIJSKY?
je to fakt iba zamyslenie, samozrejme viem aj o tych krajsich strankach a pozitivach – urcite je skvele, ze Slovensko je v hokeji velmoc. Ale o tom nebudem pisat, to sa docitame v kazdom sportovom denniku, vidime to na ociach ludi vitajucich hokejistov..

Môže sa Vám ešte páčiť...