Veľká cena Monaka

V nedeľu začína mestská veľká cena rýchlych vozov Formule 1. Havária J. Buttona a umiestnenie vozov Ferrari napovedajú atraktívny zážitok.

Teplé počasie, vysoký počet dielikov dnes predznamenáva náročný pobyt v kokpite počas krúženia uličkami mestečka a náročné pohľady na slečny pridržiavajúce slnečníky. Z oboch sa nám újde už zajtra. Veľká cena Monaka je historicky najprestížnejšou a najsnobskejšou show počas ktorej hviezdy plátien kín obiehajú okolo boxov teamov (a možno žobrajú o podpis, drankajú spoločné foto..). V programe VC bol dnešný a včerajší trénink takisto napätý: havaroval Button a určite nevyštartuje, pole position má síce Schumacher ale mladší, Raikkonen je druhý a dáva mu to šancu udržať sa na rebríčku jazdcov. Štartovný rošt sľubuje popri nezvyčajnému prostrediu aj zaujímavý zážitok a určite sa dočkáme veľa prekvapení, pretože v takomto poradí to celkom určite neskončí a nie je vôbec isté, že Ferrari sa prekope dopredu a môže ohroziť svoju vedúcu pozíciu.

Priamy prenos môžete sledovať na TV Prima o 13:55(pridať do kalendára) (o 13:35 Formule Show a po nej ešte Prima rána o 15:55), striedať reklamné vložky Primy možno na TV Markíza, kde odporúčam zopakovať si o 13:35 Veľkú cenu Rakúska.

Mne celkom vyhovuje aj online prenos na internete 14:00.

Autor komentuje Formule 1 vo vyhradenej kategórií svojho blogu a uverejňuje preview pred každou VC v športovej rubrike pooh.cz

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre