tak nám vyPAKovali nových iPAKov

Nové modely ipakov aj s cenami už sú tu (ale aj Toshiba releasla dnes model s PocketPC 2003):
H1930 a H1940 – $299, nezaujímavé aj napriek BT – Axim je výkonnejší,
H2210 – tak toto je porovnateľnejšie s Aximom, má 400MHz, CF aj SD slot, cenou už nie $399,
H5550 – nabúchaný stroj, ktorý aj tak zrejme nevyužijete, skôr nakuknite model uvedený nižšie, je to náhrada za doterajší 5450. Cena je $649,
H5150 – bude pre firmy (spolu s H2210) zaujímavým strojkom, cena je však dobrá (dúfam, že aj ja budem veľmi dobrý keď ho podržím v ruke, chi), u oboch posledných ma trošku limituje iba SD slot. ipaky by sa na každú blbosť mohli už zbaviť nepríjemných košieľok. Cena je o sto dolárov menšia ako u 5550 (mohlo by to byť aspoň 200 nie?)
Takže AXIMu je najbliží H2210 a tento stroj je aj cenou relatívne pohodový na masovejšie nákupy, určite sa neodkrvíte finančne ale zároveň budete mať v ruke skvelý stroj. Ako darček za dobré výkony by som si prial samozrejme H5150 a hajend 5550 by som nechal ako stroj pre „výstavné“ účely ľuďom, ktorí ešte nemajú na Mercedes bez strechy.
celý článok je na Palmare

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. jaso píše:

    5550 je stroj snov!!!
    5550 je „to nejlepší a nejvýkonnější zařízení na trhu“! teda aj zaplatíš…tým je, myslím, povedané všetko…nie je vôbec náhoda, že menej znalí každému pédéáčku hovoria „ipak“…
    má vyberaciu baterku ako mobil a všimnite si tú anténku, čo z neho trčí…ešte tak do neho napchat SIM a zberné suroviny môžu začať vykupovať odpad: mobily, a také tie malé hnusné bazmeky, ako sa to volá, nejaký PALM či čo…

  2. rony píše:

    jaso, lenze to o com hovoris ten zasrany palm uz ma (staci si pozriet palmare.cz ci palmserver.cz venuje sa dostatocne obom) ;-)
    Pozor: 5550 je najviac ovesany PocketPC (uz v tele).
    – antenka je pre Wifi a BT, nic nezvycajne, mal uz 5450 – ber to tak, ze zapnes wifi a po 60 minutach si von s baterkou ;-) (cize: nepouzitelne)
    – nepovazujem sa za menej znaleho, jediny koho poznam a pouziva v texte ‚ipak‘, som ja a nepouzivam ho z pejorativnych dovodov ;-)
    – sim do neho nevopchas – ziadna SD karta s mobilom neexistuje. preto pisem ze ten nizsi ipak je lepsi (ma aj CF)
    – nezavrhuj platformy, ktore moc nepoznas, ak vidis tu u mna, nikdy sa nevyjadrujem k Palmom tak alebo onak. Viem preco som siel do PPC a viem za akych okolnosti by som prijal PalmOS.
    – obavam sa, ze MOBILY vyjdenim 5550ky NEZAHYNU. Dva dovody: cena, cena. A potom este pocit „nepotrebnosti“ pdaciek medzi ludmi, pretoze je to drahe. A uznas, ze 650 dolarov je predsa len vela. Takze ak bude stat masina ako 5550 s vacsou vydrzou a so zabudovanym mobilom pod 200 dolarov, pride cas na tvoje reci ;-) Zatim ne ;-)