Instantná mailová adresa

Mailinator.com je skvelá a rýchla pomôcka, keď po vás nejaká stránka chce mailovú adresu. Vy chcete na ňu len dostať heslo. Na nič iné však táto služba moc neposlúži ale má veľkú výhodu, na servri mailinátora sa netreba nijako registrovať, proste uvediete akú schránku si chcete pozrieť a šup, ste tam. via digiweb.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Petr Ozogan píše:

    Opravdu zajímavé. Zkuste si tam zadat například „test“ a uvidíte, co komu chodí. Nebo taky například „abc“, „ccc“, „xyz“, „xxx“, „zzz“, „mailinator“, „home“, „sex“, „paul“, „mail“ nebo „email“. Další se mi nepodařilo zjistit. Taky by to šlo použít jako takovou veřejnou mail adresu, kam by mohl mít pžístup kdokoliv.

  2. Petr Ozogan píše:

    Anebo taky „madaj“. Tak co, trefil jsem se? Takže pozor na to, může to být někdy dost nebezpečný. Kdo odhalí správný meil, může ho zneužít.

  3. rony píše:

    jasne, ide o komfort, naco si zakladat nejake konto na freemaili, ked ho nakoniec pouzijes iba na jednu prilezitost, presne na to, o com pises ho pouzijem, nahodim naozaj cokolvek a na mailinatore si to len pozriem. predpokladam, ze mailinator si extremne dlho ziadne maily nedrzi.
    vyhoda je v tom, ze nie su ziadne hesla ;-)
    pre tych, co uz maju „bordel“schranku tym to uz moze byt jedno ;) ja zrejme cas od casu mailinatora vyuzijem ;)

  4. rony píše:

    potvrdene, obsah schranok sa uz po niekolkych hodinach(?) maze. mozno je niekde napisane ako dlho je to naozaj, predpokladam, ze hodina je aj privela na dany ucel ;-)