Administrace je už minulosť

Známy blog je už zrušený..

Rozlúčka

Po experimentoch posledných dní je blog Administrace minulosťou. Sandra sa rozhodla pre gesto, ktoré malo ostať pochopené: zverejnila prístupové heslo k vkladaniu príspevkov, čo okamžite využil debílek. Blog mal neskutočnú návštevnosť, ktorá sa dala rozumne využiť. Nestalo sa a smrť nastala hodinu po umiestnení nezmyselných príspevkov jediného človeka bez práva na inteligenciu.
Reakcia nasledovala a URL blogu už neexistuje. Česť pamiatke svojského, jedinečného a populárneho blogu.

Stručne z histórie

Blog Administrace vzniká na čerstvom blogovacom systéme LIDE.CZ a veľmi rýchlo si podmanil návštevníkov obratne písanou formou s vypracovanými narážkami, dvojzmyslami a podobenstvami.
Po presadení sa systému bloguje.cz Sandra otestovala jeho funkčnosť a súbežne so sfunkčnením komentárov na pôvodnom sídle ukončila dvojjedinosť systému.
V posledných týždňoch obsah úplne opustil náznakovú a nikdy naplno vyjadrenú erotiku. Tesne pred dnešnou udalosťou došlo k neautorizovanému zásahu po ktorom si Sandra už iba vyskúšala mieru inteligencie internetovej komunity nezvyklým pokusom o konkurz pokračovateľa blogu.
Pri súčasnej miere internetového IQ istej spodiny českej populácie došlo k opaku (bodaj by cielenej deklarácií úrovne jednotlivca) a blog už definitívne prestal existovať.
Sandra mizne v prepadlisku histórie a zaraďuje sa k dnes bývalým: Vosa na jazyku, Žertva.. Každý inak a každý so záznamom do histórie českej a slovenskej blogosféry.

Kondolenčná miestnosť

Je funkčná na adrese systému sandra.bloguje.cz

Môže sa Vám ešte páčiť...