Hrátky s toplistom – chcete byť v prvej desiatke?

Je jasné, že sa za toto nestrieľa, ale pozrite si toplist a pozrite si naj.sk. Momentálne má Markovic.sk na topliste asi 1100 návštev a naj.sk mu hlási 260 návštev. Aj keď zoberiem do úvahy čojaviem odlišnú metodiku počítania unikátnych návštev je to priveľký rozdiel, že? Z akého dôvodu sa hrdo označujúci "prvý slovenský weblog" snaží byť medzi prvými?
Kto nevie ako na to, kľudne vám poviem návod:
Svoj kód pre Toplist vložte aj do iných stránok, požiadajte trebars svojich priateľov, vložte ho do stránok, ktoré sa netýkajú témy, proste uplne cudzích stránok. Na to stačí mať len trošku viac sajtov, do ktorých to nie je problém vložiť. Potom si zaheslujte vstup do podrobných štatistík na topliste a razom sa vám návštevy znásobia.
Podobne ma zaujíma, prečo weblog, kde je posledný príspevok z 7’03 je stále v prvej desiatke…

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. rony píše:

    ps: ja v topliste nie som ;-) a skor ma zaujima odkial Markovic prisiel na to, ze je prvy ;-)
    lebo poznam este jeden weblog, ktory si to tiez mysli ;-)

  2. Yuhů píše:

    Toplist funguje primárně pro měření jednotlivých webů, ne pro jejich porovnávání. Že má někdo ze sledování žebříčků Toplistu adrenalinový sport, je jeho problém.
    Taky jsem si všimnul, že Internet Marketing je nějak moc nahoře, i když není aktualizovaný. Řeknu Francimu, aby se na to podíval. Nemyslím ale, že se to bude řešit. Pokud si někdo do stránky napíše chybný kód nebo si měří více stránek najednou, opět: je to jeho problém.

  3. rony píše:

    ved v pohode, zverejnil som navod, takze kludne mozu zacat aj dalsi ;-) lenze je tu jeden aspekt: toplist zoraduje vysledky do tabulky podla navstevnosti, takze podporuje sutazivost ;-)
    poukazujem nie na chyby toplistu ale skor na to, co si napisal ty „je to jeho problem“ ;-) tie pohnutky ;-) a ku kontextu este aj ten „slovensky problem prvosti“ ;-)

  4. mekelle píše:

    ine.sk ako skutocne jediny pravy POSLEDNY SLOVENSKY WEBLOG odsudzuje prizemne, burzoazne individualisticke a kolektivneho ducha nadsene vzyvajuceho krajsie zajtrajsky potierajuce plaholcenie sa za amoralnym prvenstvom.
    mekelle