Upgradoval niekto Firefoxa cez Firebirda?

Mám už vo Firebirde nejaké tie extensions, takže by som nerád prišiel o ne. Už to niekto preplácol tým divným klikinstalerom? So zipom som problémy nemal, proste som to prekopíroval a všetko zostalo pri starom.

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. danuwaanalihi píše:

    Ja som to robil. vsetko v pohode. aj bookmarks aj DAP 7.0. Neviem ake ine extensions mas este na mysli…

  2. danuwaanalihi píše:

    Ja som to robil. vsetko v pohode. aj bookmarks aj DAP 7.0. Neviem ake ine extensions mas este na mysli…

  3. Havran píše:

    No ja som to urobil tiez (system firebird -> old -> install firefox do firefox a vsetko slapalo vratane bookmarkov a developer extensions).

  4. Přiznám se, že jsem taky z toho instalátoru trochu rozčarovaný. ZIP se mi totiž MOC líbil. Ale určitě na něj dojde, protože jsem si nainstaloval nějaké extensions, které bych rád odinstaloval a ani v chrome je nemohu najít. :-)

  5. rony píše:

    mno uz som to preplacol, nic sa zvlastne nestalo len thema, ktoru som mal je zrejme trosku obsolete jej trosku ine rozklikavacie menu mu zacali vadit, vymenil som ju za inu a frcime dalej ;-)
    som zvedavy, co nove bude ;-)

  6. Smad píše:

    Nuze FB pouzivam asi mesiac (nastval ma ie) no a teraz som hupol na FF a vsetky extensions v pohode ALE:
    V optionsoch ako sa nastavuje proxy mi v o FF chyba checkbox manualne nastavit proxy takze ked tam zabludim program si automaticky napise ze ide bez proxy a som v []. Poradte co s tym alebo kde hladat riesenie …
    Dik

  7. rony píše:

    ja som natrafil na dalsi problemik, niektore extensions to zrejme nezvladli a rozbili ten panel kde su ikonky z ktorych sa da vyberat si do toolbaru. Po vypnuti niektorych extensions sa to umudrilo. Takze okrem ineho sa zmenil kod aj niekde tu a tie extensions s tym nepocitali ;-) cize: nove verzie.