Chybka v šablóne príspevkov

Tak mi Hlava naznačila, že to preháňam s bojom proti IE a vraj sa to prejavuje akoby zrušením celého môjho spravodaja.
Večer som mal konečne čas sa na to mrknúť a zdá sa, že ten jediný prehliadač, čo toho vie najviac, čo premýšľa za používateľa aj vymýšľa aj autorom nedopovedaný kód, akosi nepredýchal istú zhodu náhod v kóde a proste sa odporučil s chybou, že stránka akosi neexistuje ;-)
Chybu neviem zreprodukovať a preto sa IEbijci tešia nadarmo, neposkytnem návod ako alternatívu k tým, čo sa vyskytujú na nete bežne pre iné prehliadače ;-)
PS: ospravedlňujem sa vám za spôsobenú ujmu ale za prípadné škody na psychike neručím. Tí odolnejší majú moje sympatie.
Update: IE prestal byť majoritným prehliadačom čo dokumentuje tabuľka

Gecko 39.7 %
MSIE 6.0 37.5 %
Opera 7.x 8.5 %
MSIE 5.0 7.8 %
MSIE 5.5 5.6 %
Opera 6.x 0.7 %

Testovací kód:
test

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. PePPer píše:

    No, ja v te tabulce vidim, ze IE ma jasnou vetsinu. Dale by mne zajimalo, odkud cerpate. Je to podstatny udaj u takoveto statistiky. Kolik bylo celkovych pristupu?
    Ja osobne mam statistiku zcela odlisnou.
    Normalni uzivatele, asi 30000 requestu denne, 96% IE

  2. rony píše:

    PePPer nepochopil si zmysel prispevku? ;-) Este raz a pozorne si ho precitaj. Vsimaj si smajly a celkove vyznenie prispevku a potom sa v kontexte pozri na tabulku.
    Ale dobre, tych 37 percent nabral IE 6 po tom ako som odstranil chybu. Do toho casu mal 0%. Ako jasny uzaver je teda pre mna, ze IE totalne skolaboval v boji ;-)
    Chces sa vazne ostrelovat cislami? ;-) Mimochodom, mna podla teba navstevuju nenormalni uzivatelia? ;-)))))) Ach jaj, ked okamzite ako sa zverejni lubovolna hovadina, tak vybehnu do boja spravodlivi obrancovia cistoty statistik s prapormi MAJORITNY BROWSER UBER ALLES ;-) Naozaj to nie je treba aby ste sa ozyvali a ohanali inymi cislami z inych statistik ;-)