RSS Point vie offline

Znamená to, že túto čítačku využijú dialupisti bez stáleho prístupu na net. Ono si totiž tento program stiahne aj príslušné stránky príspevkov (na ktoré odkazujú feedy) a po ukončení spojenia môžete čítať.

Vcera vecer jsem se docela potil nad tim drag&drop linku z exploreru do RSS pointu a podarilo se:) Taky si nova beta pamatuje pozice a umi hlavne stahnout stranu na „lokal“! pro pozdejsi prohlizeni.

Okrem iného si už pamätá pozíciu kurzoru na príspevku po opustení zdroja a návrate do neho. V piatok by mohla byť k dispozícií. Ak bude pršať, mám program ;-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. OttY píše:

    Asi nastavujem nieco zle, lebo mne akosi nestiahla obsah feed z webky do cache :(

  2. Michal píše:

    Nene, nenastavujete nic špatně, jen na webu je aktuálně ke stažení beta 4 a ten příspěvek se týká bety 5 – ta bude veřejně ke stažení počítám zítra, nebo v sobotu.
    Trochu se to zdrželo, ještě potřebuju něco doladit a není moc času, bohužel:(
    Beta 5 umí upravdu stáhnout článek a uložit ho lokálně – navíc ještě článek „přeparsuje“ a zobrazí pouze text – bez reklam a zbytečného balastu kolem. No uvidíme, jak se to uživatelům bude líbit!?
    Michal

  3. rony píše:

    jediny faktor – dobre nastaveny offline rezim. ak by mi malo tahat mirrorovat vsetkych 100-200 feedov, tak umrem ;-)
    cize aj nejake volby, co pri offline (ktore zdroje) ma/nema stahovat.
    Uz len stahovanie feedov je dost narocne
    Vsimol som si ze to zatazuje komp dost, podla mna by stalo za uvahu keby sa pri stahovai feedov neustale neobnovovalo gui – skusit to, ci to nepomoze alebo ine optimalizacie, to uz neviem posudit.