Historky s klientami

Bolo to hodne dávno, ešte v časoch, keď web neexistoval. Naprogramoval som taký program Autoškola, ktorý robil záverečný test pre adepta na vodičský preukaz. Okrem iného sme niekoľko firiem požiadali o sponzoring, podporu či umiestnenie reklamy do tohto programu.
Podarilo sa nám uchytiť aj Slovenskú poisťovňu, ktorá súhrnne prisľúbila finančnú podporu v najvýznamnejšej výške. Zároveň dodala podklady (logo) a to som umiestnil do programu.
Takto som chalanov poslal predviesť program. Vrátili sa bez peňazí, že logo je „zle“.
Príjemný popis.
Po druhýkrát som ich poslal s detailnejším dopracovaním loga. Návrat opäť neslávny. Ale vraj má logo zlé proporcie.
Už som bol trošku mimo takže, na tretí krát som tam šiel s nimi.
Posadili nás pred počítač, nakopol som program a spustil. Popritom ako sa chalani bavili s dotyčnou pani ja som si všimol, že má monitor (pamätáte tie monitory s miliónom točítok na všetko možné pod obrazovkou?) s obrazom dosť stiahnutým. A jedno točítko upravovalo vertikálnu výšku.
Tak som ním otočil..
Prišli ku mne a ja som už iba s pravítkom v ruke demonštroval, že logo je proporčne správne.
O 15 minút sme už vybiehali aj s peniazmi a mohli prezentovať Autoškolu aj inde.
Na margo príspevku Plaváčka: I klienti jsou uživatelé

Môže sa Vám ešte páčiť...

1 odpoveď

  1. dmiba píše:

    To poznam, jeden nas nemenovany klient z Nemecka sa s nami natahoval dva tyzdne na cervenej farbe loga. Potom sa dokonca u nas aj zastavil aby ju osobne odsuhlasil (posun v rgb z r:253 na r:248 :)) ) nakoniec sa stazoval, ze je ta farba blba. nakoniec sme mu poradili, nech si zmeni jas a uz neotravoval… :)