Malé písmo na stránkach

Veľkým zanedbaním a bohapustou ignoráciou je nastavovanie písma webových stránok na príliš nízku veľkosť. Svedčí to trošku o tom, že samotný text nehrá autorovi pri návrhu stránky prim a tak trošku mu vlastne zavadzia. Že si aj niektorí „chceli by byť“ grafici a layoutmachri málokedy prečítajú a akceptujú niektoré doporučenia pre stavbu stránok je zrejmé. Ak by neboli totiž ignoranti, potom by vedeli práve o veľkosti písma na stránkach niekoľko základných faktov.
V komentároch skôr očakávam, že niektoré z tých faktov vymenujete ako výhovorky či nezmyselné štatistické údaje. A očakávam, že na rovinu potvrdíte, že naozaj na vašej stránke je písmo malé práve preto, že text nie je dôležitý. Ostatné nezmysly vymažem ;-)

Kanál68 je ironicko-humoristický sever. Zveřejněné informace jsou fiktivní a nadsazené a my neneseme odpovědnost za případné škody vzniklé na jejich základě. Jejich podobnost s žijícími osobami a událostmi je čistě náhodná.
V nejbližší době neplánujeme navyšovat základní jmění, a proto nás, prosím, neobtěžujte žádostmi o umístění vašich finančních investic. Děkujeme.
Pro ještě drobnější písmo navštivte firmu AAAA.

Na Slovensku môžete podobné humoristické servery z veľkej rodiny portálkov takisto ľahko nájsť a identifikovať – veď ani my nie sme prví ani jediní ;-)
Krásny 1. apríl..

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. spyros píše:

    Zdravim Romanti Software, clovece kedy ty vlastne spis a co na to manzelka?

  2. rony píše:

    Caf Spyros, niektore veci sa publikuju sami, aby som mal klud do 4 rano pri surfovani.