Ako je to s platením za RSS point

Chcem uspokojiť všetkých používateľov RSS point. Pretože sa blíži oficiálna verzia tak autor pracuje aj na možnostiach komerčného použitia tejto čítačky (dovolím si zhatiť poznámky o zmysle platenia za program). Po konzultáciách s autorom som navrhol pár úprav rozdielov medzi neplatenou a platenou verziou čítačky.
V prvom rade bolo odstránené obmedzenie na počet zdrojov v LITE verzií, čo je najzásadnejší problém pre tých, čo neplánujú za čítačku platiť. Ostatné obmedzenia ostávajú a zrejme ešte pribudnú nejaké veci do PROFI verzie, ktoré LITE nebude mať aktívne ale na samotné základné funkcie čítačky vplyv mať nebudú.
Chcem upokojiť používateľov čítačky, že aj naďalej bude čítačka v rozumnej miere rozsahu funkcií bezplatná.
Zároveň chcem agitovať pre zaplatenie si čítačky (svete div sa, nie som dealer), pretože autor plánuje za tie peniaze, ktoré zaplatíte poskytnúť dobré funkcie programu navyše a hlavne niekoľkoročnú podporu (upgrade bezplatne). Navrhol som mu aj špeciálnu školskú verziu pre študentov, záleží na jeho programátorskej kapacite a ak to výjde bude mať táto skupina ľudí možno svoju licenciu za nižší poplatok. Ale aj za plnú cenu je to podľa mňa slušná cena pre tých, čo chcú viac ako púhu čítačku.
Pre vaše pripomienky a odozvy doporučujem samotné fórum pre používateľov.
Súvislosti: Orisek.net o RSS pointe RC1

Môže sa Vám ešte páčiť...