TV Program priamo v počítači

V apríli minulého roku som písal o skvelom programe na TV programy nám dostupných kanálov ako skvelá náhrada za programy uverejňované v časopisoch.
Používam ho teda už viac ako rok a dnes som si znovu skúsil web stránku tohto produktu a zisťujem, že je tu jeho nová verzia. Chvályhodné je, že autori pamätali na majiteľov staršej verzie a tá proste naďalej funguje. Nová verzia programu je trošku krajšia a práve som si ju nainštaloval a paralelne budem porovnávať staršiu a novšiu.
V každom prípade, tento program je jeden z najužitočnejších pre ľudí, čo majú doma internet a zároveň nemajú odpor k TV ;-)
Bohužiaľ samotný web je trošinku neprehľadný ale zbavíte sa ho rýchlo: treba si stiahnuť program, založiť konto (konto z predošlej verzie nefunguje), spustiť program, zadať vytvorené konto a potom v programe nastaviť, ktoré TV kanály sa majú sťahovať.

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. reb00t píše:

    program pouzivam asi 3 roky (snad od jeho zaciatku), je to skvela vec – zial ma aj svoje nedostatky… tym hlavnym je ze to instaluje spustu bordelu do systemu, vyzaduje IE a Microsoft Office sracky, ktore si bez ohladu ci chcete alebo nie nainstaluje do „Program Files“!
    Okrem toho (pre mna dolezite) sa program neda bez instalacie spustit.
    Som zvedavy teda na tu novu verziu – co vsetko ostalo pri starom ;-(

  2. reb00t píše:

    tak vazeni priatelia – pokial si prave sprtate v nose od nudy – doporucujem instalaciu tejto „aplikacie“ – a mate o zabavu postarane…
    to ze som sa zaregistroval snad na desiaty pokus, moze byt aj nahoda – zhoda mien (i ked za vsetko hovori prihlasovacie meno „kokotina“, ktore som tiez pouzil a vratilo ma s tym, ze to uz je pouzite ;-))) – zrejme tiez nejaky nadsenec chytal nervy). zrak mam zatial v poriadku no aj napriek tomu som asi 3x chybne zadal ciselny kod, ktory som jednoducho NEPRECITAL. Ale zvedavost po novej LEPSEJ aplikacii ma hnala vpred… Konecne som sa zaregistroval sosol aplikaciu a nainstaloval – bez problemov. Prvy problem zacal pri spusteni programu – kedy to na mna vybaflo hlasku ze moje registracne udaje sa pouzivaju uz na inom zariadeni…(?) potom ze su chybne data programu a ze ho treba preinstalovat… a program stanic stale nikde ! ani tuk! ani jedna (stahujem cca 12 programov) stanica TV alebo Radio…
    jedine co sa soslo boli loga stanic…
    takze az z toho bude pouzitelna vec mozno im dam este jednu sancu – momentalne vraciam system Ghostom ;-) Ghost RULEZZ!
    nechapem jednu vec – ako mozu takuto sracku pustit na verejnost – aj ked je len testovacia verzia…
    Pouzivam WinXPSP1 / zrejme to testovali hlavne na Win95/98 ;-)))

  3. rony píše:

    Ja mam inu skusenost, proste som si nechal aj staru verziu ;-)
    Poznamku o trosku chaotickom webe som dal uz v prispevku, proste som to prezil a nove konto som si urobil – dokonca pre stary TV program mam to iste konto ako pre novy, zrejme to maju nejako oddelene.
    Novy program je trolinku pomalsi na odozvy ale zato ma par drobnosti, pre ktore som rozhodnuty, ze ho zatial budem pouzivat, trosku program chaosi s upozorneniami, najma mi automaticke upozornenia podla klucovych slov nejako nejdu, budem este skumat. Ale zato funguje lepsie par inych veci ;-)

  4. reb00t píše:

    hned ako prve som skusal stare meno/heslo a to bol moj prvy krok BACK – potom ich bolo este 9 ;-(
    staru verziu samozrejme mam ulozenu a pouzivam nadalej…