Moja MPx220

Tak aspoň v skratke niečo o mojej malej MPx220 (ja viem, že ešte nie tak celkom moja):
Môj kus je so slovenským OS. V menu som nenašiel povel na vypnutie zvuku pri fotení (ale vraj iné WM stroje ho majú, tak sa nevzdávam). Hlasitosť prehrávania MP3 v sluchátkach je na umretie – zo zvyku som to vyhulil naplno a skoro mi uši odpadli. Ja viem, nemal som si ako prvú spúšťať skladbu od Slayer :-)
Čo ma dosť štve je GPRS. Kým som prišiel ako nastaviť Orange World, stálo to za to. Týmto opätovne chcem pochváliť Orange za ich neskutočne prehľadný a funkčný web. A hlavne veľmi aktuálny. Po pripojení sa na GPRS telefón drží spojenie aj po faktickom ukončení – neustále mi svieti G v hornom pruhu. Ono sú tam tie ikonky dve. Jedna vpravo hore tam, kde je sila signálu a potom G v štvorčeku asi v strede horného pruhu. No a keď skončím s GPRS, tak tie ikonky tam zostanú – tá v strede nastálo a zdá sa mi, že sa telefón snaží znovu sa pripájať. Toto má zatiaľ jediné riešenie – vypnúť a zapnúť telefón.
Veľa ľudí tvrdí, že WM nevie MP3 zvonenia. Neviem, čo si mám o tom myslieť ale akurát som si to vyskúšal a ide to. Minimálne Rammstein Amerika :-)
Niečo dlhšie o telefóne napíšem neskôr.

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Bolek píše:

    mne male gecko signalizuje pripojenie a velke gecko asi pritomnost bodu G:-). Po vypnuti prehliadaca vyskusaj este taku fintu, ze podrzis tlacitko HOME a dostanes: 1-preruste GPRS, 2-nastavenie BT. Aspon teda na SPVcku to tak funguje

  2. XL píše:

    Mělo by také stačit podržet červené sluchátko.