[Uniklo] Výsledky ROCK kola SUPERSTAR (presné počty)

Tu sú nezverejňované ale presné výsledky ROCK kola SUPERSTAR:
Miesto Meno Pocet hlasov Rozdiel
1. Martina Sindlerova: 101486 – 16,3%
2. Tomas Bezdeda: 95031 – 15,3%
3. Katka Koscova: 93463 – 15,0%
4. Robo Mikla: 91430 – 14,7%
5. Miro Jaros: 83567 – 13,4%
6. Zdenka Predna: 80166 – 12,9%
7. Samo Tomecek: 77192 – 12,4% (rozdiel 2974)
Celkom 622335
Pevne veríme, že sa kalkulačka nepokazila :-)
UPDATE: už keď som publikoval tieto čísla, tak som poslednou vetou o kalkulačke naznačil nehodnovernosť tejto informácie. Fakt, že ju prebrali ďalší na svoje stránky svedčí o nehraničnej dôvere ľudí v čokoľvek na skle monitora.
Na druhú stranu aj logickým odhadom by vyšli rozdiely takto minimálne, no o poradie sa tipnúť nedá – v piatok totiž tá hlasovacia stránka veľmi vypadávala.

Môže sa Vám ešte páčiť...

8 komentárov

  1. dusoft píše:

    Tak ta Koscova nie je na tom az tak zle.

  2. johno píše:

    Ty vole tak to som netušil, že je to tak tesné.
    Čisto hypoteticky by však Tomečkovi fanúškovia mali inklinovať k ľuďom čo spievajú poriadne takže to vidím tak, že Katka pôjde hore.

  3. dajpokoj píše:

    napriek vsetkym zamysleniam uvedenym dole, chcem odkazat: nepouzivam stary a nebezpecny prehliadac, navyse vas nic do toho co pouzivam

  4. johny píše:

    o superstar som mal takuto predstavu, z 11 finalistov sa vyselektuju ti, ktori fakt dobre spievaju. a potom rozhodnu uz sympatie a subjektivne vnimanie…bohuzial slovaci systematicky vyhadzuju spievajucich a nechavaju postupovat miklu a jarosa – no, my slovaci sme vzdy boli zvlastni

  5. rony píše:

    [3] no a co ma teraz byt?

  6. tyrkis píše:

    Neuveritelne tesne… az sa mi to nezda… ze by boli sympatie tak skoro na sestiny rozdelene. V kazdom pripade prekvapko, cakal by som vacsie rozdiely.
    [Administrator: presunte sa s takymito komentarmi na forum Superstar, tu nie]

  7. sss píše:

    Chodíš po večeroch za notárkov……
    [Administrator hodnoti tento komentar: taketo hovadiny sem nepiste]

  8. eva píše:

    Som rada, ze KATKA Koscova je na tom relativne dobre a v tejto republike este vladne zdravy rozum. Predpokladam, ze ako sama povedala, intelektualnejsia cast publika sa prebudi ( aj ked vacsina pubertakov vlastni mobily a kredity, takze to nebude lahke. Hadam aj odchod fanusikov velmi kvalitneho Sama Tomecka sa prida ku Katke, a nie pozlatkam, ktore u mna predstavuje Martina Sindlerova, ci Miro jaros.
    [Administrator hodnoti: taketo hovadiny sem nepiste, bezte na forum Superstar, tam sa vam podobni zliezaju radi a aj vy zabodujete takymito sprostostami]