Voľný pondelok

SunnyPondelok bol dňom dovoleniek. Aj ja som si v nádeji na slnečný dvojnásobný víkend bral tento deň voľno. Už piatok preklopil plány výhliadkou na dážď takže som pozmenil plány na bike (a vôbec som nebol).
V pondelok som mojú utkvelú predstavu o interiérovom designe obývacej izby podporil obiehaním „nábytkov“ v meste. Opäť som to skoro nemal ani robiť ;-)
Mám istú drobnú predstavu a akosi nie a nie vidieť naživo v predajniach to všetko, čo mi ukazujú na fotkách prebehnutých zhnusovadlom ofsetovej tlačiarne na A4ové pseudokatalógové listy.
Nedokážeš sa dotknúť a iba tipuješ ako to vyzerá v skutočnosti.
Mám si nakoniec dať tých pár zbúchaných búdok s dosák dať urobiť „na mieru“? Ale komu?
Výsledok pondelka bol teda iba pol tasky tričiek. Sranda, ako sa o Kenvelo hovorí, že je to firma predávajúca trička s veľkými nápismi. Asi najviac „čístých“ tričiek mám práve odtiaľ ;-) A nepamätám si, žeby niektoré z nich už pri prvom vypraní vytvorili mapy zopranej farby.
Oprášil som herné vlastnosti môjho počítača a zanadával si, že nemám volant (čiže ďalší krám s obtočenými káblami).
Takmer som ignoroval čítačku takže pár dní budem nasosávať či sa niečo nedeje (PDA, smartphone, webdesign).

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. mekelle píše:

    uz sa tesim, az budu vsetky periferie bez kablov – nie preto, ze potrebujem byt s mysou a klavesnicou 10 metrov od monitora (nemam ani tak velku izbu:)), ale stvu ma kable za pocitatocom a pod stolom a kde-kade…

  2. rony píše:

    vcera som kupil taky ten bazmeg na kable ale na rovinu som tym skoro nic nevyriesil ;-) iba spojil asi 4 kable z PC dokopy :)
    cast kablov mozes dat do list na podlahe, no tesne za kompom je guca kablov. To by sa teoreticky dalo riesit no tie dva kable z monitora su uz vacsi problem ;-)