Bloguje.sk s novou titulkou – redesign

Mierny záchvat redesignu prepadol Arthura Denta a nedopatrením sa mi tým pochválil. Tak som mu to pochválil a tým istým dychom som splašil niekoľko grafických úprav a pripomienok. Výsledok si už môžete pozrieť.
Podotýkam, že zámer nebol vyvolať rýdzo umelecký dojem ale skôr optimalizovať úvodnú stránku z rôznych dôvodov. Napriek tomu musím povedať, že moje grafické nápady dali úvodnej stránke šmrnc a tým aj končím so sebachválou. (kód som nekontroloval, takže prípadné nadávky sú na mieste ale vypočuté nebudú).
Nová úvodná stránka Bloguje.sk prináša väčšie logo, zapamätateľný grafický motív, preorganizovanie dát v rámci layoutu a miernu debordelizáciu menu.

Môže sa Vám ešte páčiť...

5 komentárov

  1. Peavy píše:

    Ten pokus o logo okusali hlodavci? :)

  2. rony píše:

    ano, netrpezlive mysi pouzivatelov…
    btw: co poradis, na obrazok, ktory ma mat jeden kanal priesvitny? dam sa poddat, ked na to prides ;-) diky!!! :)

  3. Kozo píše:

    Mate niekto tusenie preco mi http://www.bloguje.cz stale vracia WML obsah a nie peknu novu chrumkavu titulku ?

  4. Peavy píše:

    Pozrel som sa teraz na bloguje.cz a vidim, ze si pochytal vsetky hlodavce a je tam pokus o antialias :) Je to podstatne lepsie, aj ked celkovo to nie je nic pre moj designovy vkus – ale to je len moj subjektivny nazor.

  5. rony píše:

    [1][4] aha, zrejme zapracoval Arthur ;-) ja nie ;-) ja rad nacrtavam koncepcie a takuto zasluznu robotu dopracuju ini ;-) Je to naozaj o kus lepsie ;-)