eStranky.cz: rozprúdili mi krv

Kóóónečne!!! Niečo, čo trošku rozprúdi krv v človeku! Po nemastných nemastných blogovacích systémoch, ktoré vznikli len preto, aby boli popri existujúcich projektoch „ďalšie hladné vrany nad už ozobaným koláčom“, si niekto našiel čistý a nový koláč len pre seba.
eStranky idú na vec inak ako „freewebhostingy“ či blogovacie hostingy. Rýchlo v nich splácate svoju „webku“. Bohužiaľ si myslím, že je to mierne za hranicou chápania tej skupiny ľudí, ktorí webu nerozumejú a budú potrebovať nápovedu svojich známych aby si splácali čo potrebujú na webe mať. V každom prípade oceňujem, že konečne niekto pochopil, že iba hosting nestačí.
No a čas ukáže či nápad neprevezme niekto agilnejší a neprevalcuje ich technicky. Ale na estranky.cz je ešte čo vyvíjať, možno sa počíta práve s reakciou okolia na takýto projekt. Jediné čo je podstatné – vydržať.

Môže sa Vám ešte páčiť...

3 komentáre

  1. Preji dobry den, dekuji za Vas komentar k nasemu projektu. Chtel bych jen upresnit, ze byla spustena zatim jen testovaci verze. Jsme si vedomi toho, ze tam rada dulezitych drobnosti pro mene zkusene uzivatele chybi. Jako treba napoveda uvnitr administracniho prostredi a predevsim pruvodce nastavenim, ktery uzivatele provede krok za krokem celym systemem. Ukaze jeho moznosti tak, aby vysledna podoba stranek odpovidala potrebam uzivatele. Cilem spusteni testovaci verze bylo prilakat predevsim odbornou verejnost a ziskat zpetnou odezvu.

  2. dusoft píše:

    Vyzera to naozaj vyborne. Musim panom z eStranky pogratuovat. Full servis ako sa patri.

  3. MV píše:

    Suhlasim, ten system je vynikajuci. Vcera, potom, co som si precital tento spot, som si povedal, ze system vyskusam. Je naozaj velmi podareny – velmi jednoduchy na nastavenia, ale pritom dostatocne customizovatelny – je mozne menit sablony aj CSS. Parada.