Flock – pár minút po nainštalovaní

Flock je derivát Mozilla Firefox s deklarovanými funkciami pre „spoluprácu“ v sociálnych sieťach. Z toho vyplýva podobný postup inštalácie a po spustení „pravoverní“ spoznajú Firefox aj napriek veľmi zaujímavej „theme“ vyvedenej s modrými tlačítkami v nástrojovej lište.
Tým vlastne pre bežné nahliadnutie môžem konštatovať – obyčajný prehliadač.
Podrobnejším pohľadom objavím vo Flock funkcie pre podporu blogovania – Blog This a pod. Hm. Ostatné vylepšenia sme už počuli: o bookmarky sa stará del.icio.us a o fotografie Flickr.com.
Na prvý pohľad sa teda ani nainštalovaním Flocku nestalo nič prekvapivé voči predošlým správam a prvý dojem by som mohol ukončiť takto:
Flockom nahradíte Firefox pokiaľ naozaj aktívne blogujete, chcete zdieľať bookmarky a využívate Flickr. Inak máte pod kapotou ten istý Firefox ako doteraz :-)

Môže sa Vám ešte páčiť...

4 komentáre

  1. Fred píše:

    Díky, včera jsem na to koukal (někde to inzerovali jako nový prohlížeč) a nenarazil jsem na screenshoty, ale tahle informace mi vlastně stačí.

  2. rony píše:

    premyslal som ci nejake obrazky spravim, ale je uvideli by ste iba Firefox s inym theme a aj tak su tie funkcie integrovane v rozhrani, takze je to len otazka, ci niekto lokalizuje pre lepsiu zrozumitelnost popis tych pridavkov vo Flocku.
    Ak mam povedat pravdu, pri prvych informaciach som mal pocit, ze pojde o nieco extremne revolucne.

  3. joejoe píše:

    uz podle toho screenshotu vim, ze bych do toho nesel – muset si s webovym prohlizecem instalovat i webovy server mi prijde jako docela silne kafe.
    docela by me zajimalo co to udela kdyz mam na 8080 nainstalovane treba iis . ;-)