Darček UPC k zdraženiu

romanZrejme v rámci zdraženia svojich služieb UPC pripravilo motivačný prvok k výuke cudzích jazykov. Takže k zdraženiu o viac ako 10 percent pribúda možnosť pocvičiť sa v angličtine na kanáli Discovery. Tu v Spravodaji pevne veríme, že týmto tempom by sme sa už v roku 2006 mohli dočkať poangličtenej zbierky slovenských komerčných televízií.
Práve z tohto dôvodu nemá Spravodaj vôbec žiadne argumenty proti nezmyselnému zdraženiu služieb tejto spoločnosti. Slovensko totiž síce zažíva vytrvalý pokles inflácie, ktorý by sám o sebe nemohol ospravedlniť avízované predsviatočné zdraženie. Avšak jazyková príprava je vec náročná a preto dúfame, že tento pozitívny vývoj sa naozaj nezastaví u jediného programu. Alebo sa služby zastavia na jedinom programe? Čo my tu v Spravodaji vieme…
Ilustrácia: obálka knihy English is easy, Csaba is dead.

Môže sa Vám ešte páčiť...

7 komentárov

  1. dmiba píše:

    Asi si kupim tanier a dreambox, zdrazeli po celom Slovensku. Keby si aspon clovek mohol naskladat balik programov.

  2. tomáš píše:

    angličtina by sa ešte dala pochopiť, ale tento týždeň som tam pozeral jediný dokument a ten bol čiastočne po anglicky a čiastočne po dánsky, to už vyžadovalo značnú mieru sústredenia :))

  3. Fifteen píše:

    iba k tej danstine … ked som mal moznost pocuvat danske radio pochopil som preco je v severskych krajinach tak vysoke percento samovrazd :-)chlapik hovoril temnym danskym depresivnym hlasom

  4. 2ge píše:

    dmiba – kup si dream, je to parada, videl som to na vlastne oci, klobuk dole. Napisem prihodu:
    minuly rok som isiel zrusit UPC, slecna mi neskor zavolala, ci nechcem specialnu ponuku (o 100 sk lacnejsie tusim), viazanost na pol roka, tak som to prijal.
    Tento rok som tiez isiel zrusit UPC, slecna pri priehradke mi oznamila, ze na mieste mi moze dat 20% zlavu. Nie, ja chcem (nechcem) platit 300 sk za mesiac, nedam im ani o korunu viacej. Mama v DNV pozera tie iste kanaly (maju inu kablovku) za 100 sk/mesiac, preco by to pri UPC nemohlo ist? Sk*rveny monopol.

  5. www.fmg.sk píše:

    Ano mas pravdu dmiba, ja som UPC poslal do **** a kupil Dreambox 7000 a teraz mam vsetko zadara aj HDTV na PC…:->

  6. www.fmg.sk píše:

    inac cau 2ge….ako ide zivot?

  7. Markoff píše:

    hej, ten problem trval dost dlho pretoze sa nikto neozval, ja som nad tym tolko otalal az to myslim nakoniec spravili (dokonca som si schvalne presiel aj cele pasmo ci to nahodou nie je preladene inde)
    takze do buducna, ako nahle zistite ze Discovery ide v samotnych dokumentoch (nie uputavkach/reklamach) v inom jazyku ako cestine/slovencine volajte na UPC hotline pre kablovu televiziu PO-NE 7:00-20:00 – 02/594 22 444, svojho casu som im cosi nahlasoval a boli docela promptni ked vyriesili z BA problem v NZ pocas vikendu za niekolko hodin